A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Az Ápoló Klub is várja szurkolóinkat szombaton

Gyakorlatilag mindig is hiányzó elem volt a Széktói Stadion környékéről egy olyan hely, ahol a drukkerek össze tudtak volna jönni már akár jóval a meccs kezdése előtt is egy kicsit közösen hangolódni. Az Ápoló Klubbal együttműködve igyekszünk ezt az űrt is betölteni.

Az Ápoló Klub 2020-ban nyitotta meg kapuit, Kecskemét egyik legújabb élőzenés szórakozóhelye közvetlenül a Neumann János Egyetem campusának szomszédságában, a városközponttól mindössze 15 perces gyalogútra található a Széktói Stadion közvetlen szomszédságában. Az egykori Rudolf laktanya felújított istállójában kialakított klub első sorban az élőzenés rendezvényekre és koncertekre helyezi a hangsúlyt kül és beltéren is, de sporthoz köthető programoknak is szép számmal adott már otthont. 

A két létesítmény közelsége miatt is adta magát a lehetőség, hogy szorosabbra fűzzük a viszonyt a klubbal, mely tökéletes találkozási pont lehet a meccsek előtt, vagy akár a meccseket követően is. Az Ápoló Klub szombaton, a Honvéd elleni mérkőzés előtt már várja is a lila-fehér drukkereket 13 órától, majd a lefújás után is be lehet térni hozzájuk egy meccselemzésre, reményeink szerint már győztes hangulatban.

A drukkereket akcióval várják a klubban a szervezők, hiszen érvényes jeggyel vagy bérlettel egy korsót egy pohár áráért lehet fogyasztani az Ápoló Klub Szurkolói Söréből a meccs előtt, illetve a meccs után is. Facebook esemény ITT! 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók