A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Az éllovashoz látogatunk vasárnap

Az OTP Bank Liga 20. fordulójában csapatunk az éllovas Paksi FC vendége lesz vasárnap 12:30-kor. A két együttes rendre szoros meccseket vív, Szabó István és játékosai ennek megfelelően most sem feltartott kézzel érkeznek majd.

A Paksi FC kitűnő idényt produkál, hiszen Bognár György együttese az őszi szezon bajnoka lett, tavasszal ráadásul eddig mindkét mérkőzését megnyerte, így tartja is vezető helyét az OTP Bank Ligában. A tolnaiak 19 meccsükből 12-t megnyertek, csupán négy döntetlen és három vereség csúszott be számukra eddig. Külön örömre adhat okot, mi is képesek voltunk ősszel pontot szerezni ellenük, akkor 1-1-es döntetlen született a Széktói Stadionban. A Paks filozófiája változatlan, csak magyar játékosokra építenek, keretük tele van a sok nagy csatát megélt, rutinos játékossal is.

Szabó István számára jó hír lehet, hogy Nikitscher Tamáson és Nagy Krisztiánon kívül most is mindenki bevethető, eltiltott sincs. Ez lesz egy héten belül a harmadik bajnoki, így vezetőedzőnk is beszélt arról, hogy némileg forgatni kell majd a keretet a vasárnapi bajnoki előtt. Feljutásunk óta teljesen kiegyenlített a mérlegünk a Paks ellen, egy-egy győzelem mellett két döntetlen született ebben a párharcban 2022 nyara óta.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Ez lesz a harmadik mérkőzésünk a héten, az edzőtábor ideje alatt igyekeztünk a felkészülési találkozók során ezt a szituációt is tesztelni. Ott is megtapasztaltuk, hogy ez nem könnyű dolog, vannak méréseink, tapasztalataink. Hét nap alatt nem lehet ugyanúgy teljesíteni folyamatosan, így változásokra lehet számítani a kezdőcsapatot illetően. Véleményem szerint a Paks is így gondolkodik, a mezőkövesdi meccsükhöz képest három-négy cserére számítok. Ez hozzátartozik a felkészítéshez, de bízom a csapatomban, bízom a játékosaimban, mert azt tapasztalom, hogy akár kezdőként, akár menet közben beállva is mindenki hozzá tud tenni a játékunkhoz. A bölcsebbek azt szokták mondani, hogy a tabella nem hazudik, egy nagyon jó csapathoz megyünk. Bognár Györgyöt kitűnő stratégának tartom, aki az elképzeléseit rendre meg tudja valósítani, mérkőzés közben is nagyon jól reagál. Ugyanakkor nem feltartott kézzel megyünk Paksra, szeretnénk tartalmas játékot nyújtani, illetve pontot, pontokat hazahozni.

Szurkolói információk

A mérkőzésre a jegymester.hu oldalon már meg lehet vásárolni elővételben a belépőket. Elővételben teljes áron 1500 forintba kerülnek a jegyek, míg a kedvezményes belépők (diák, nyugdíjas, női) 1100 forintért vásárolhatóak meg. A helyszínen 1900, illetve 1500 forintra módosulnak az árak. A 12 évesen aluliaknak ingyenes a belépés, de regisztrációs jegyre szükség van ehhez a helyszínen. A vendégszektor és pénztár 11:30-kor nyit ki.

Személyes adatok megadása nem szükséges a jegyvásárlásnál, ugyanakkor valamilyen fényképes igazolvány (személy, útlevél, jogosítvány, diákigazolvány pl.) mindenképpen legyen drukkereinknél. A beléptetés során a rendezők jogosultak ennek ellenőrzésére adott esetben.

A vendégszektorban és pénztárban csak készpénzzel lehet vásárolni, büfé rendelkezésre áll. Parkolni 200 méterre a stadiontól lehet, ezt külön tábla is jelzi, amennyiben a stadion irányából érkeznek a városba drukkereink, jobbra találják.

A stadion pontos címe: 7030 Paks, Fehérvári út 29.

Szurkoljunk sportszerűen idegenben is. Hajrá KTE!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók