A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Az év utolsó meccsét vívjuk az RKSK-val

A KTE HUFBAU vasárnap 13:00-kor az RKSK-t fogadja a Széktói Stadionban, csapatunk számára ezzel a találkozóval zárul az esztendő.

Az RKSK idén is azt hozza, amit már tavaly is, stabil középcsapatként szerepelnek a bajnokságban, jelenleg három ponttal előznek meg minket. Gálvölgyi István csapata az utóbbi két találkozón hullámvölgybe került, igaz, erős riválisokkal találkoztak, a Monortól és az Iváncsától is szoros meccsen kaptak ki. A második fordulóban is bebizonyították, hogy nem szabad őket leírni, akkor már 2-0-ra is vezettünk idegenben, de a vége 2-2 lett. Ráférne a győzelem ezúttal csapatunkra is, hiszen utóbbi öt fellépésünkből csak egyet sikerült megnyerni, Farkas István helyzetét azonban az is nehezíti, hogy nem mindenki egészséges, várhatóan fiatalok is mérkőzés keretbe kerülnek majd. Az edzők hasonló erők csatáját várják:

Farkas István (KTE HUFBAU):

„Mint tudjuk, nem úgy sikerült a „tavaszi” rajtunk, ahogy azt elterveztük, ezen mindenképpen javítanunk kell. Az ellenfelet ismerjük, már játszottunk velük idén. Akkor 2-0-ra is vezettünk, végül visszajöttek 2-2-re, abszolút fordulatos meccs volt. Én most is háromesélyes meccsre számítok. A srácoktól csak a győzelem elfogadható viszont jelen helyzetben, ennek szellemében kell pályára lépniük. Bízom bennük, de az is biztos, hogy olyan tizenegy fog pályára lépni, mely átérzi a klub helyzetét, és mindent alárendel a sikernek.”

Gálvölgyi István (RKSK):

„Közel azonos képességű csapatokról van szó, azzal tisztában vagyunk, hogy a Kecskemét egy jó játékosállománnyal rendelkezik. Nehéz találkozóra számítunk, de szeretnénk jól zárni, mert sajnos az utolsó két mérkőzésünkön nem szerepeltünk jól. Nyilván szeretne szépen búcsúzni a hazai csapat is, de véleményem szerint egy jó meccs alakulhat így ki, melyen bármi megtörténhet.”

A találkozót a Kesport TV is közvetíti majd, a meccset ide kattintva lehet majd nézni!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók