A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Az NBII-ből érkezik hozzánk védő!

Újabb komoly múlttal rendelkező játékossal erősödött a KTE kerete, Nánási Balázs személyében az NBII-ből igazoltunk középhátvédet.

A 29 esztendős játékos Nyíregyházán járta végig az utánpótlást, itt mutatkozott be a felnőttek közt is. A tartalékok közt folyamatosan lehetőséget kapott a másodosztályban, az NBI-ben összesen 15 mérkőzésen ölthette magára a Szpari dresszét. Megfordult ezt követően ZTE-nél, a Vasasnál és a Mezőkövesdnél is, majd egy rövid felsőtárkányi kitérő után a Ceglédi VSE játékosa lett 2016 nyarán.

Az NBII-ben végig alapembere volt a CVSE-nek, első évében 28, a másodikban 29 mérkőzésen kapott bizalmat, szinte kivétel nélkül a kezdőcsapat tagjaként. Részese volt a klub történelem legjobb szereplésének is, amikor tavaly a 9. helyen zártak csapatával. Középhátvéd létére a góllövésben is jeleskedett, összesen 6 gólt szerzett a két idény alatt. Nánási ősszel is alapembernek számított, 13-szor kezdett a Merkantil Bank Ligában. Játékosunk már a csapattal tréningezik, a Csepel ellen is pályára lépett. 

Nánási Balázs természetesen Kecskeméten is sikereket szeretne elérni:

„Voltak olyan korábbi csapattársaim, akik nagyon jó véleménnyel voltak a klubról, nyilván érdeklődtem is. Főleg Trepák Attilával vagyunk nagyon jóban, ő általa is került a kalapba a KTE, utána meg is történt a kapcsolatfelvétel a vezetéssel. Nyilvánvalóan minél több sikert szeretnék elérni Kecskeméten is, segíteni a csapatnak, a klubnak és a városnak is. Valóban, az utóbbi 2 és fél évet Cegléden töltöttem a másodosztályban, ahol alapember és csapatkapitány is voltam. Igazából a válás okaival nem szeretnék már foglalkozni, abszolút jó helyre, jó körülmények közé kerültem, ahol a társak is örömmel fogadtak” – mondta új játékosunk.

Nánási Balázs statisztikái:

NBI: 15 meccs/1 gól

NBII: 128/10

NBIII: 73/4

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Kapcsolódó galéria

Média partnerek
Támogatók