A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Az NBII-ből igazoltunk védekező középpályást

Újabb játékossal állapodtunk meg a kiszemeltek közül, harmadik nyári igazolásunk Vágó Levente, aki a tavaly még NBII-es Mosonmagyaróvártól igazolt hozzánk.

Vágó Levente és dr. Filus Andor

Vágó Levente Szegeden, a Tisza Volánban kezdte labdarúgó karrierjét, majd Algyőn és Röszkén is kipróbálta magát, már a 2008/2009-es szezonban bemutatkozhatott az NBIII-ban. 2012-ben az NBII-es Veszprémhez igazolt, ahonnan már szezon közben elvitte a ZTE. A 2013/2014-es idény közepén került Szigetszentmiklósra, ahol további két és fél esztendőt húzott le a másodosztályban. 2016-ban hazatért a Szegedre, az NBII-ben újonc SZEOL-t erősítette, majd a kiesés után az utóbbi két esztendőt Mosonmagyaróváron töltötte a védelem közepén, illetve védekező középpályásként is otthonosan futballozó játékos. 

A gazdag NBII-es múlttal rendelkező, 26 esztendős játékos komoly célokkal igazolt a KTE-hez:

„18 éves korom óta a másodosztályban futballozom, a kecskeméti váltás nekem úgymond hazatérés is egyben, hiszen így közelebb tudtam kerülni szülővárosomhoz, Szegedhez. Fontos szempont volt számomra Zoran Kuntics személye, akivel korábban már dolgozhattam együtt, ezért is merülhetett fel az, hogy Kecskemétre igazoljak. Néhány nap után is látszik, hogy a körülmények szenzációsak, minden adott ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el, minél előrébb végezve a tabellán. Jól sikerültek eddig az erősítések, számomra az is külön pozitívum, hogy több korábbi játékostársam is a keret tagja" - mondta Vágó Levente. 

Vágó Levente statisztikái:

NBII: 151 meccs/3 gól

NBIII: 40 meccs/2 gól

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók