A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Az SC Hírös-Ép fiataljai látogattak meg minket

A keddi tréninget követően az SC Hírös-Ép fiataljai látogatták meg csapatunkat, a közös programot Kitl Zoltán segített megszervezni, aki a 2008-as korosztály edzője az egyesületnél.

Kitl Zoltán jelenleg még súlyos sérülése után igyekszik visszanyerni legjobb állapotát, ám támadónk a futball mellett már jó ideje belevágott az edzősködésbe is, jelenleg az SC Hírös-Ép 2008-as korosztályát felügyeli. Adta magát a lehetőség, hogy a felnőtt csapatot bevonva egy hangulatos csapatépítő részesei lehessünk a gyerekekkel, akik a keddi edzést követően szállhattak be egy kis focira a nagyokkal. A 2008-as korosztály 2009-es és 2010-es játékosokkal is kiegészült, így igazán népes gyereksereg gyűlt össze a pályán. Bár az eredmény nehezen követhető volt, de a felek végül igazságos döntetlenben egyeztek ki, majd egy közös csapatfotó is készült.

A Széktói Stadion emeleti klubtermében gyűltek össze a kicsik és a nagyok ezt követően, hogy közösen fogyasszák el az előre megrendelt pizzákat, a szervezésből a szülők is maximálisan kivették a részüket. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók