A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Az üres kapu is kevés volt, a szerencsésebb csapat nyert

A KTE HUFBAU hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a Kozármislenytől, a mérkőzés után a vezetőedzők értékelték a látottakat.

Zoran Kuntics (KTE HUFBAU):

„Az a minimum, hogy ma nem érdemeltünk vereséget… Két egyforma gólt kaptunk, ezek a szituációk már nem a tudáson múlnak, vagy hozzád pattan a labda, vagy nem, esetünkben mindig az ellenfélhez. Már az első félidőben eldönthettük volna a meccset, ami nem sikerült, az üres kapuba sem tudtunk betalálni. Utána futottunk az eredmény után, a játékosok becsülettel küzdöttek, de nem sikerült visszajönnünk, amit nagyon sajnálok, mert többet érdemeltünk volna.”

Pókos Csaba (Kozármisleny):

„Nagyon nehéz szakmailag mit mondani, láthattuk, hogy milyen pályán játszottunk, 2-3 centis víz is állt rajta a meccs előtt. Tulajdonképpen játszani nem is nagyon lehetett rajta. Sosem szoktam ilyet kérni a játékosoktól, de meccs előtt azt beszéltük meg, hogy egyszerű megoldásokra törekedjünk, minél előbb rúgjuk el a kapu elől a labdát a támadózónába, próbáljunk meg pontrúgásokat kiharcolni, és azokból esetleg valamit kihozni. Ez bejött, lecsorgó labdákból sikerült gólokat szereznünk. A hazai csapat igyekezett nyomást gyakorolni ránk, de a vezetést végül meg tudtuk őrizni. Ezen a napon nekünk volt szerencsénk.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók