A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Azonos erők kiélezett csatáját várják az edzők

A SZEOL a dobogó harmadik fokáról, a KTE a 11. helyről várja a vasárnapi rangadót, de tavasszal ugyanannyi pontot gyűjtött a két csapat. Ennek megfelelően azonos erők csatáját várják a vezetőedzők, főleg a küzdelem dominálhat. 

Siha Zsolt (a SZEOL vezetőedzője):

„Mindenképpen kiélezett mérkőzésre van kilátás, már csak azért is, mert szomszédvárak rangadója lesz két megyeszékhely közt. A két csapat ugyanannyi pontot gyűjtött a tavaszi szezonban, de egyébként is azt gondolom, hogy közel azonos játékerőt képviselnek a felek. Küzdelmes és hajtós derbire számítok, melyen nem a látványos játék fog dominálni, mert nálunk az nem dominálhat. Véleményem szerint egy gól fog dönteni.”

Szabó Tibor (a KTE vezetőedzője):

„Nagyon kiegyensúlyozott a bajnokság, egy jó csapat otthonába látogatunk. A SZEOL-nak feljutási álmai és céljai is vannak, szerintem ez az utolsó szalmaszál számukra, amit meg tudnak ragadni. Ennek tükrében egy kemény és küzdelmes mérkőzésre számítok, mely teljesen más lesz, mint a tavalyi. Remélem, hogy fel tudjuk venni a versenyt, illetve megtaláljuk azokat a pontokat, melyekkel magunk javára tudjuk fordítani a meccset.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók