A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Bagó Patrik izgatottan várja a Paks elleni bajnokit

Nyáron érkező jobbhátvédünk éppen korábbi csapata ellen fog játszani, hiszen 10 év után hagyta el Paksot, mielőtt Kecskemétre igazolt. Patrik olyan játékosokkal találkozik majd a pályán, akikkel tulajdonképpen együtt nőtt fel, így természetesen izgatott az összecsapás előtt.

Megkerülhetetlen a meccs előtt a személyed, hiszen éppen Paksról igazoltál nyáron Kecskemétre. Van benned egy kis plusz izgalom?

Persze, hogy van. Amikor idekerültem Kecskemétre, akkor egyből megnéztem a sorsolást, hogy mikor lesz ilyen párosítás, egyből a harmadik fordulóban már találkozunk is. Nem történt még ilyen velem, hogy volt csapatom ellen játszhatok, mert elég korán elkerültem annak idején Paksra, ahol sok időt töltöttem. Van bennem egy kis izgalom, de a legjobbakban bízom.

Ez bizonyítási vágy, vagy inkább csak egy különleges helyzet, hogy találkozhatsz a régi csapattársakkal?

Is-is. Olyanok ellen fogok játszani, akikkel együtt nőttem fel 14 éves korom óta, 10 évig csapattársak voltunk gyakorlatilag. Jól ismerjük egymást velük és az edzőkkel is, mindenki tisztában van vele, mit tudok. Minden meccsen odateszem magam, a mostani viszont picit más lesz számomra, mint a többi.

Abszolút ismered a Paks II-t, milyen csapat volt ez tavaly, illetve mire lehet most számítani?

A második csapatokat mindig a visszajátszók határozzák meg, ha sokan jönnek vissza, akkor sok minden változik. Ha gyakorlunk egész héten egy sémát a bajnokira, viszont szombaton több embert is leadnak az NBI-es keretből, akkor borul az egész. Ez egyfelől lehet egy gyengepont, hiszen ebben az esetben nincsenek annyira összeszokva a játékosok, viszont az is benne van, hogy olyan kaliberű futballisták lépnek pályára, akik egyetlen momentummal el tudják dönteni a meccset.

Egy korábbi KTE kedvenc, Tököli Attila lett a csapat vezetőedzője nyáron, aki az NBI-es keretnél dolgozott eddig. Milyen csapat formálódhat a keze alatt?

Nagyon sokáig volt Csertői Aurél pályaedzője, sokat is tanulhatott tőle. Inkább a rövid, gyorspasszos játék lehet rá jellemző, nem a labda felrugdosása. Egy hátulról építkező, labdakihozatalra hangsúlyt fektető, jól felkészített Paksra számítok. Nekünk viszont a saját játékunkra kell koncentrálnunk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók