A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Balhátvédet igazoltunk a SZEOL-tól

Kéri Tamás után egy újabb rutinos játékost igazoltunk a közép csoport bronzérmesétől, Grünvald Attila a védelem bal oldalán lehet segítségére a KTE-nek.

Kérihez hasonlóan Grünvald is tősgyökeres szegedi, hiszen teljes karrierjét a városban töltötte eddig. A 27 éves balhátvéd a Tisza Volánban járta végig az utánpótlást, majd itt mutatkozott be felnőtt szinten is a 2007/2008-as kiírásban. Folyamatosan alapember volt a harmadosztályban, egy esztendőre a megye I-be is nevelő egyesületével tartott, de 2014-ben már a SZEOL-hoz igazolt. Azóta alig-alig hagyott ki meccset, tagja volt a 2016-ban feljutást ünneplő csapatnak is, az NBII-ben 26 meccsen kezdőként számoltak vele. A kiesés után is maradt, idén bronzérmet szerzett a SZEOL-al a közép csoportban.

Grünvald Attila már nagyon várja, hogy KTE színeiben is bemutatkozhasson, hiszen először hagyja el Szegedet:

„Kíváncsian várom ezt a kecskeméti időszakot, hiszen tulajdonképpen a SZEOL volt az első felnőtt csapatom eddig. Szerettem volna megmérettetni magam egy új helyen, így magam is izgatottan várom, hogy egy más környezetben mire lehetek képes. Azért esett a választásom a KTE-re, mert látom a törekvést a klubnál arra, hogy idővel magasabb osztályba jusson a csapat, ez mindenképpen szimpatikus számomra. Zoran Kuntics volt edzőm a SZEOL-nál, így fontos volt számomra az is, hogy velem szeretett volna dolgozni. Ez különösen motiváló számomra!”

Grünvald Attila statisztikái:

NBII: 27 meccs/1 gól

NBIII: 233 meccs/15 gól

 

 

Megjegyzés: Grünvald Attila nevét eddig több hivatalos fórumon is hibásan írták, frissen igazolt balhátvédünk szimpla v-vel írja nevét, nem duplával.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók