A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Balmazújvárosból igazoltunk támadót!

A 22 esztendős Peres Csaba személyében újabb játékos csatlakozik keretünkhöz, a villámléptű, széleken bevethető támadó ősszel a másodosztályú Balmazújvárost erősítette.

Peres Csaba az ukrajnai Beregszászon született, magyarországi karrierje Tarpán indult, innen igazolta le 2015 nyarán az akkor NBIII-as Cegléd. Az NBII-ből kieső gárda a feljutás céljával vágott neki a harmadosztálynak, ami végül másodikként sikerült nekik a Nyíregyháza mögött, abban az évben ugyanis ketten jutottak fel. Peres 28 meccsen játszott (18-szor kezdőként), a sikerhez 6 góllal járult hozzá. Az NBII-ben további két évig maradt a CVSE kötelékében, első idényében 36, a másodikban 23 meccsen kapott lehetőséget, összesen 4 gólt szerzett. Ősszel a Balmazújváros játékosa volt Peres, ahol 5 meccsen játszott, az NBII-ben összesen 64 mérkőzése van.

Új játékosunk már nyáron is klubunk célkeresztjében volt, ez is közrejátszott abban, hogy most a KTE-t választotta:

„Előzetesen nem sokat tudtam a KTE-ről, de több barátom is játszik a csapatban, így azért gyorsan képbe kerültem. Nagyon jó érzésekkel jöttem Kecskemétre, csupa jót hallottam a klubról. Én úgy gondolom, hogy a keret rendben van, jó játékosok alkotják. Azzal a céllal érkeztem, hogy ebben a szezonban minél jobb helyezést érjünk el, később aztán az NBII-be is szeretnék feljutni a csapattal" - mondta Peres

Peres Csaba a KTE harmadik téli igazolása Kunsági Roland és Nánási Balázs után.

Peres Csaba és Telek Zoltán ügyvezető 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók