A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Balog Marcell a KHTK-nál, Szabó Gergő Cegléden tölti a tavaszt

A KTE HUFBAU az átigazolási időszak hajrájában két játékosát is elengedte, azonban nem végleg. Balog Marcell hosszú kihagyás után lendülhet újra játékba Kiskunfélegyházán, míg Szabó Gergő NBIII-as rutint szerezhet Cegléden.

Balog Marcell tavasszal Kiskunfélegyházán térhet vissza

Balog Marcell utoljára tavaly májusban, egy makói bajnokin léphetett pályára, majd visszatérő térdproblémái miatt elkerülhetetlen volt esetében a műtét. Támadónk több beavatkozáson is átesett nyáron, majd a teljes őszi szezont is kénytelen volt kihagyni, a téli felkészülést sem tudta elkezdeni a csapattal. A rehabilitáció január elején kezdődött számára, teljes felépülésére azonban még várni kell. A játékba lendülés érdekében a stáb úgy döntött, hogy olyan megoldást próbál találni a helyzetre, ami megfelelő mennyiségű játéklehetőséget is biztosít számára, így jött képbe a megye I-ben bajnoki címért küzdő KHTK. A megállapodás értelmében Marci teljesítményét folyamatosan figyeli majd a stáb, illetve nálunk is részt vesz az edzéseken felépülése után, amikor az nem ütközik a KHTK programjával. 

Szabó Gergő már a ceglédi edzőmeccsen is a CVSE színeiben lépett pályára

A 18 esztendős Szabó Gergő a védelem közepén és jobb oldalán is bevethető, a korosztályos csapatokban rendre alapember volt. U19-es játékosunk az előző szezonban már bemutatkozhatott a felnőtt csapatban, négy mérkőzésen léphetett pályára csereként az NBIII-ban. A 2019/2020-as kiírásban az andráshidai kupameccsen kapott lehetőséget a felkészülési találkozók mellett. Szabó Gergő fejlődésének szempontjából egyértelműen előrelépés lenne stabilan az NBIII-ban futballozni, s mivel próbajáték során is meggyőzte a ceglédieket, erre lehetősége is nyílhat. A két klub egyezsége értelmében Szabó Gergőt nyáron visszahívhatjuk. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók