A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Balog, Urbán és Selyem is hosszabbított

Nánási Balázs és Kunsági Roland után újabb játékosokkal folytatott egyeztetéseket a klubvezetés a jövőről. Eldőlt, hogy Urbán Pál, Balog Marcell és Selyem Zsolt is marad a KTE-nél.

Csapatkapitányunk is marad

A klub számára továbbra is fontos, hogy lehetőség szerint kecskeméti kötődésű játékosok alkossák a keretet, így a meglévő értékekek megtartása is fontos cél a komoly erősítések mellett. Összhangban a célokkal, folyamatosan zajlanak az egyeztetések, kedden három játékossal is megállapodás született a hosszú távú folytatásról.

Urbán Pál a keret legrégebbi motorosa, 2015 nyarán az első érkezők között volt még a megye I-ben, immáron négy szezon óta alapembere csapatunknak. A kecskeméti nevelésű, az NBI-ben is bemutatkozó, illetve 2011-ben Magyar Kupát nyerő hátvéd idén minden mérkőzésen a kezdőcsapat tagja volt, de korábban is csak elvétve hiányzott.

Balog Marcell szintén NBI-es múlttal is rendelkező KTE nevelés, 2016 nyarán tért vissza Kecskemétre, azóta három szezon alatt 56 gólt rúgott lila-fehérben, ebben az évben 17 meccsen 6 alkalommal talált be az NBIII-ban csapatkapitányunk. 

Selyem Zsolt az akadémia növendéke, 2015-ben az NBI-ben is bemutatkozott, majd egy rövid kitérőt követően 2016-ban lett újra klubunk játékosa. A mögöttünk hagyott szezonban elsősorban gólpasszokkal vette ki a részét a csapat szerepléséből, 25 meccsen lépett pályára a harmadosztályban.

A tárgyalások az előttünk álló időszakban tovább zajlanak, aláírt megállapodások esetén ezekről természetesen honlapunkon is beszámolunk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók