A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: A Csepel FC-hez utazunk szerdán

Sűrű hete lesz a KTE játékosainak, hiszen a héten három edzőmeccset is játszik csapatunk. Szerdán a Csepel FC vendégei leszünk a tél második találkozóján, akik az NBIII. nyugati csoportjában szerepelnek.

A korábbi újpesti bajnok, Tamási Zoltán által irányított együttes ősszel a tabella alsó felében szerepelt, 16 meccsen 5 győzelmet, 1 döntetlent és 10 vereséget számlálnak. A csepeli keret sok fiatalból áll, ez a téli felkészülés során sem változott, céljuk egyértelműen a kiesés elkerülése a nyugati csoportban. Szerdán egyébként két edzőmeccset is játszanak, a mi meccsünk után még a Biatorbágyot is fogadják átmeneti „albérletükben”, Budatétényen.

Szabó Tibornak is lesz bőven lehetősége játékperceket adni játékosainak, hiszen további két találkozó vár ránk a héten, ennek megfelelően a szerdai meccsen több U19-es fiatal is pályára léphet. A keret alakulásáról bővebben is beszélt vezetőedzőnk:

„A héten három felkészülési meccsünk lesz, próbálunk mindenkinek megfelelő terhelést adni. Az U19-nek pénteken nemzetközi edzőmeccse lesz a Topolya ellen, ezért szerdán több fiatal is bekerül a Csepel ellen pályára lépő keretbe. Ezen a meccsen mindenki egy félidőt fog játszani, két hasonlóképességű vegyescsapatot fogunk felállítani. Az ESMTK elleni meccset a felnőtt keret fogja végig játszani pénteken, majd szombaton a Pilis ellen újra kiegészülünk a fiatalokkal. Az utóbbi hetekben folyamatosan zajlottak a tárgyalások a kiszemelt labdarúgókkal, így ezeken a találkozókon új játékosok is velünk lesznek már.”

01.30. (szerda): Csepel FC – KTE, 17:00 (Budatétény, Jókai Mór utca 35-37.)

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók