A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: A felzárkózás a tét az Iváncsa ellen

Vasárnap 16:30-kor újra hazai mérkőzés következik a Kecskeméti TE számára, csapatunk az Iváncsa KSE-t fogadja a Széktóiban. A visszavágás és a felzárkózás reményében vághatunk neki a találkozónak, hiszen egy sikerrel megcélozhatnánk akár a középmezőny elejét is.

Az Iváncsa a tavaszi szezonban egyre inkább emlékeztet tavalyi önmagára, hiszen a Fejér megyei alakulat csupán egyszer kapott még ki idén. A tavalyi bronzérem után nem kezdték jól a bajnokságot, de mostanra stabil középcsapattá váltak. A mérkőzéseik igazán élvezetesek, hiszen inkább a támadójátékra helyezik a hangsúlyt, az egész mezőnyt nézve a harmadik legtöbb gólt szerezték. Cserébe persze hátul is „gólerősek”, de ez a habitus eddig elég volt céljaik megvalósításához. A fő gólfelelős, a 11 gólos Balogh László biztosan nagyon hiányozni fog nekik, érdekesség, hogy az iváncsai csatár legutóbb sem játszhatott ellenünk, akkor is a sárga lapok jelentették a problémát, melyből mostanra 10 van neki. Ezzel együtt az őszi meccsen elbírták hiányát, 2-0-os sikerrel tartották otthon a pontokat.

„Én úgy gondolom, hogy egy ikszes mérkőzés lesz a vasárnapi, melyen nünaszok dönthetnek. Sajnos ahogy ősszel, úgy most sem számíthatok leggólerősebb támadónkra, Balogh Lacira, aki ismét sárga lapok miatt fog hiányozni. Mi nem az a csapat vagyunk, mely bunkerfocira rendezkedik be, minden meccsen próbálunk dominálni, támadni és játszani. Sok gólt lövünk, sok gólt kapunk, hogy ebből mi jön ki, az majd a végén kiderül” – mondta Domján Attila, az Iváncsa vezetőedzője,

Szabó Tibor sem volt akkor könnyű helyzetben, hiszen nálunk Balog Marcell és Vladul Stefan hiányzott, így vérbeli támadó nélkül álltunk fel. Most kellemesebb helyzetben vagyunk, hiszen a legutóbb csereként beálló Peres Csaba is visszatért. Nánási Balázs sérülése javul, de kockáztatni nem akar vele a szakmai stáb, ebben az esetben akár Vágó Gábor is újra bizalmat kaphat. A KTE jó hazai formának örvend, hiszen utóbbi két meccsünket megnyertük itthon, a három pont megszerzése most is több szempontból fontos lenne. Egyrészt igen távol kerülhetnénk az alsóháztól, másrészt abszolút odakerülnénk a középmezőnybe, ahol még a 6. hely is elérhető közelségben van.

„Itthon mindenképpen győzni szeretnénk, illetve megszerezni a három pontot. Az Iváncsa egy nagyon masszív középcsapat, akik mindig próbálnak játszani, illetve saját elképzeléseiket megvalósítani, támadásokat építeni. Nehéz dolgunk lesz, de bízom benne, hogy a hazai pálya minden előnye minket fog segíteni” – mondta Szabó Tibor.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók