A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: A Honvédot fogadjuk vasárnap

NBI-es tartalék együttes lesz a KTE ellenfele vasárnap a Széktói Stadionban, a bajnokság 26. fordulójában a Budapest Honvéd FC II. jön Kecskemétre.

A két klubnak inkább az NBI-ben van tartalmas múltja, ami kecskeméti szempontból hízelgő, hiszen csupán egyszer kaptunk a kispestiektől, emellett 9 győzelmet és 4 döntetlent számlálunk. Az NBIII-ban jól szerepel összességében idén a Honvéd „tarcsi”, de az utóbbi hetekben alaposan belerondítottak az összképbe, zsinórban négy meccsen maradtak pont nélkül. Pisont István ennek ellenére bízik játékosaiban, erejüket nyilvánvalóan az is meghatározza majd, hogy mennyi visszajátszót kapnak. Ősszel éppen ez döntött a végén, akkor David Ngog fejesével nyert végül 2-1-re a Bozsikban ellenfelünk.

„A KTE egy jó csapat, ezt az őszi meccs alapján nyugodtan mondhatom, a tabellán elfoglalt helyezésük ennek tükrében csalódás lehet számukra. Ősszel mi voltunk eredményesek, de jól játszott ellenfelünk. Ami a saját csapatomat illeti, jól kezdtük az évet, de az utóbbi pár meccs nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Az eredmények ellenére azt tudom mondani, minden alkalommal reális esélyünk volt minimum a pontszerzésre, egyedül a Dabas ellen voltak nehézségeink. Ki-ki mérkőzéseink vannak, nem lesz másként Kecskeméten sem. Háromesélyesnek érzem a párosítást, döntő lehet a helyzetkihasználás. Bízom a játékosaimban, mert jól dolgoznak az edzéseken” – mondta Pisont István, a Honvéd II. trénere.

Szabó Tibor a KTE hazai mérlegével elégedett lehet, hiszen zsinórban három sikernél tartunk a Széktóiban, ráadásul ezeken gólt sem kaptunk. Jó hír lehet, hogy Nánási Balázs és Selyem Zsolt már a csapattal edzett ezen a héten, így akár már bevethetőek is lehetnek, de Balog Marcell is felépülőben van. A cél természetesen az, hogy itthon tartsuk a három pontot, a Honvéd ereje azonban mindig kiszámíthatatlan.

„Nagyon nehéz egyénenként beszélni a Honvéd játékosairól, hiszen nem tudjuk pontosan, hogy milyen kerettel fognak érkezni, de azért vannak sztenderd játékosaik az NBIII-as keretben. A játékuk hasonló ahhoz, amit az NBI-es csapat is játszik, ebből tudunk kiindulni mi is, meglátjuk, milyen játékosokkal kívánják ezt tartalommal megtölteni. A jó hazai sorozatunk mindenképpen önbizalom növelő, szeretnénk ezt folytatni, újabb győzelemmel kiszolgálva a közönséget” – mondta Szabó Tibor.

 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók