A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: A sereghajtóhoz látogatunk

Vasárnap a második tavaszi fordulót rendezik az NBIII. közép csoportjában, a Kecskeméti TE a Paksi FC második csapatához látogat. Ellenfelünk ugyan a mezőny sereghajtója, de oroszlánkörmeiket az éllovas Szentlőrinc ellen is megvillantották a nyitányon.

Ellenfelünk ugyan négy mérkőzés óta nem nyert, a legkevesebb győzelmet, a legtöbb vereséget és kapott gól számolják, mégis kellő önbizalommal várhatják a meccset. Az első tavaszi fordulóban az éllovas Szentlőrinc ellen sikerült 2-2-es döntetlent játszaniuk, ráadásul kétszer is ők vezettek, csak a hajrában kapott góllal vesztettek el két pontot. A paksi tartalék télen erősödött is, hiszen több olyan játékosuk is visszatért, akik NBII-es kölcsönjátékon szerepeltek. A KTE elleni meccset alighanem kiemelten kezelik, hiszen egy győzelemmel nagy lépést tehetnének a piros vonal irányába, ennek tükrében nem lenne meglepő, ha több visszajátszót is kapna Tököli Attila az NBI-es keretből.

A két klub közt csupán 6 pont különbség, így nekünk is rendkívül sokat érne egy győzelem, mely mentálisan sem tenne rosszat a lila-fehér játékosoknak. Utoljára október 14-én a SZEOL ellen tudtunk nyerni, azóta 4 döntetlen és 3 vereség a mérleg, utóbbi két találkozónkon egyaránt pont nélkül maradtunk. Zámbó Dániel biztosan nem állhat Szabó Tibor rendelkezésére, ugyanis a Dabas ellen összeszedte ötödik sárga lapját a bajnokságban. Tavaly sikerült begyűjtenünk a három pontot, akkor Balog Marcell góljával 1-0-ra vertük a tolnaiakat a Széktóiban.

„Vasárnap nekünk és a Kecskemétnek is nagyon fontos lenne pontokat szerezni, ellenfelünk annyiból talán helyzeti előnyben van, hogy idegenben a döntetlen is elfogadható eredmény lenne számukra. Mi mindenképpen nyerni szeretnénk, de természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy ez nem lesz egyszerű történet, elég csak az őszi meccsből kiindulni. Bízom benne, hogy most mi fogunk pozitívan kijönni ebből a meccsből!” – mondta a paksiak trénere, Tököli Attila.

„Az biztos, hogy most is egy nehéz mérkőzés előtt állunk, hiszen ellenfelünk mindenképpen erősödött télen. Nünanszok dönthetnek, nekünk a párharcainkat kell sokkal nagyobb százalékban sikerrel megvívnunk ahhoz, hogy ezt a találkozót meg tudjuk nyerni.” – mondta Szabó Tibor.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók