A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: A Vác vendégeként hajtunk első idegenbeli pontjainkra

A KTE HUFBAU vasárnap 17:30-kor a Vác FC vendégeként lép pályára a bajnokság negyedik fordulójában. Csapatunk első idegenbeli pontjaira hajt, a jelenleg még albérletben futballozó riválisa ellen.

A Vác tavaly még az NBII-ben szerepelt, onnan azonban meglehetősen simán esett ki a szezon végén, ehhez az is hozzájárult, hogy az anyagi háttér bizonytalanságai miatt nem volt esély a megfelelő csapatépítésre. A kieső együttes nyáron is nagy átalakuláson esett át, a rajt nem is sikerült jól számukra, hiszen két vereség után legutóbb a Honvéd II. ellen szerezték meg első pontjukat (0-0). A Vác helyzetét továbbra is nehezíti, hogy végig idegenben játszanak, hiszen a hazai meccseiket jelenleg a BVSC stadionjában rendezik a fővárosban.

A KTE HUFBAU ugyan pont nélkül maradt a rajton, azóta azonban két hazai meccset is behúzott Gombos Zsolt legénysége, előbb a Honvéd II. (4-1), majd a Paks II. (3-0) ellen nyertünk magabiztos játékkal. A Vác vendégeként első idegenbeli pontjainkra hajtunk a szezonban, a cél természetesen az, hogy mindhármat haza is hozzuk. A váciakkal bajnoki mérkőzésen legutóbb 2008-ban találkoztunk, ki ne emlékezne rá, akkor 5-0-ra nyertünk a Széktói Stadionban, ami NBII-es bajnoki címet ért számunkra.

A két vezetőedző így várja a mérkőzést:

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): Az elsődleges megint az volt, hogy ebben a vasárnap-szerda-vasárnap meccsritmusban a lehető legjobb állapotban legyenek a játékosok, ennek szellemében építettük fel ezt a hetet. Szeretnénk nyerni, úgy gondolom, hogy felkészültünk a Vác elleni mérkőzésre, úgyhogy minden adott ahhoz, hogy egy jó eredményt érjünk el.

Burzi Attila (Vác FC): A Fradi elleni meccsét megnéztem a Kecskemétnek, a vereség ellenére is látszott, hogy egy szervezett és jó csapat. Nekünk sajnos a hazai pálya most sem lesz igazából az, egy nehéz, brusztolós és kemény mérkőzésre számítok.

Szurkolói információk:

Megküldte klubunknak a Vác FC – KTE HUFBAU mérkőzéssel kapcsolatos szurkolói információkat a rendező klub. A hazaiak nem saját stadionjukban, hanem a fővárosban, egészen pontosan Zuglóban fogadnak majd minket a BVSC pályáján. A BVSC stadion a Szőnyi úton található a fővárosban (1142, Budapest, Szőnyi út 2.), a belépők egységesen 1000 forintba kerülnek majd a pénztárakban mindenki számára. A váciaktól kapott fontos információ, hogy a jegyvásárláshoz személyi, vagy más fényképes igazolvány felmutatása szükséges. Szurkolóink a Teleki Blanka utca irányából tudják megközelíteni a vendég szektorokat, parkolni is ebben az utcában lehet. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók