A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: Az Iváncsa ellen javíthatunk vasárnap

A KTE HUFBAU vasárnap ismét hazai mérkőzést játszik, a bajnokság 4. fordulójában az Iváncsa KSE lesz ellenfelünk a Széktói Stadionban.

Az Iváncsa két évvel ezelőtt jutott fel a harmadosztályba, ahol rögtön elsőre bronzérmet tudott szerezni a Fejér megyei alakulat. Bár ezt némi visszaesés követte, de az újoncok életében sokszor vízválasztónak számító második szezonjukban, stabil középcsapatként a 7. pozícióban zártak. Nem panaszkodhatnak most sem a bajnoki rajtra, hiszen bár a Monortól kikaptak (0-2), a Dunaújvárost (2-1) és a Kelent (4-0) is legyőzték. Az előző szezonban döntetlen lett a KTE – Iváncsa párharc vége, hiszen hazai sikerek születtek, Iváncsán 2-0-ra kikaptunk, majd itthon 1-0-ra nyertünk. Nagy különbség lesz azonban, hogy míg tavaly sárga lapok miatt egyik alkalommal sem léphetett pályára a kétszeres gólkirály, Balogh László, addig idén már nem hagyja ki a kecskeméti fellépést.

„Jó hangulatban készülünk a vasárnapi meccsre, hiszen egy sikeres hazai meccsen vagyunk túl. Egy jó Kecskemétre készülünk, akik nevek alapján nagyon jól erősítettek, de alighanem jobb rajtban bíztak. Jó iramú mérkőzésre számítok, mert két támadószellemű csapat találkozik. Ezt maximum a meleg befolyásolhatja. Mi minden meccsen támadólag szeretünk pályára lépni, a saját játékunkra törekszünk, így lesz ez most is. Hogy ebből mi sül majd ki, azt a nüanszok dönthetik el” – mondta a vendégek trénere, Domján Attila.

A KTE HUFBAU három mérkőzésen négy pontot szerzett, legutóbb a Monor ellen fájó vereséget szenvedtünk. Ezen is túl kell azonban lépni, a legfontosabb immáron az, hogy az újabb hazai meccsen javítani tudjon csapatunk. Az egy héttel ezelőtt kiállított Grünvald Attila biztosan nem léphet pályára eltiltás miatt, így Zoran Kuntics egészen biztosan változtatni fog majd a kezdőn. A legfontosabb az, hogy túllépjenek a Monor ellen elkövetett hibákon.

„A monori meccset tegnap lezártuk, közösen kielemeztük a játékosokat is, az biztos, hogy ilyen többet nem fordulhat elő, mert akkor az Iváncsa ellen sem lesz esélyünk. Nagyon jó ellenfélről van szó, kitűnő játékosokkal, főleg Balogh Lászlót kell kiemelni. Másképpen kellemetlen csapat, mint a Monor, de én úgy gondolom, hogy a játékosok elfogadták azt, amiről beszéltünk. Lehet javítani ezeken a dolgokon, s bár erős ellenféllel találkozunk, ezeket a gátakat le lehet küzdeni, ebben biztos vagyok.” – mondta Zoran Kuntics.

A belépők egységesen 500 forintba kerülnek most is, emellett a 14 éven aluliaknak ingyenes a belépés. A „B” lelátó mögött pályaépítési munkálatok miatt a „napos” oldal továbbra is le lesz zárva, az „A” lelátó az 1-es és 2-es kapu irányából közelíthető meg. A vendégszurkolók számára külön szektort biztosítunk, mely a 3-as kapunál közelíthető meg. Stadion alaprajz, térképes segítség ide kattintva!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók