A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: Cegléden zárja a hetet a Kecskeméti TE

A Tiszakécske után egy újabb NBII-es klubbal találkozik a KTE, a lila-fehér labdarúgók ezúttal a Ceglédi VSE vendégei lesznek vasárnap.

A CVSE stabil középcsapatnak számított a másodosztályban az előző szezonban, így a felkészülési szezon legerősebb ellenfelével találkozunk. A ceglédiek idén sem szeretnék lejjebb adni a szintet, így Klausz László együttese több új játékossal is erősödött, köztük például korábbi akadémistánkkal, a DVTK-tól kölcsönbe érkező Kitl Krisztiánnal. Régebb óta kerettag, de kecskeméti nevelés Farkas András is, aki még az NBI-es csapatnak is fontos láncszeme volt korábban. A Cegléd eddig két edzőmeccset játszott, a Vasastól kikaptak, a Kassával döntetlent játszottak, egy hét múlva viszont már a bajnoki nyitány vár rájuk.

A KTE játékosai tartalmas hetet tudhatnak maguk mögött, hiszen minden nap edzés szerepelt a programban – kedden kettő is – szerdán pedig a Tiszakécskével játszottunk edzőmecset, mely 1-1-es döntetlennel zárult. Most egy újabb erős ellenfél következik, akik ellen tovább formálódhat csapatunk. A kerethez kapcsolódó hír, hogy Eugene Salami már nem Kecskeméten edz, mivel a szabályok értelmében nem léphetne pályára az NBIII-ban, más állomáshelyen próbálkozik.

A mérkőzést a Malomtó széli Sporttelepen rendezik, ugyanis a Cegléd stadionja jelenleg átépítés alatt áll. Útvonal segítség ITT!

 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók