A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: Dabas-Gyónon is a győzelem a cél

A KTE HUFBAU a bajnokság 12. fordulójában a Dabas-Gyón FC vendége lesz. Csapatunk célja ezúttal is a győzelem, hiszen vezető pozíciónk megtartásához mindenképpen szükséges a három pont megszerzése idegenben is. 

A Dabas-Gyón tavaly újoncként stabilan vívta ki a bennmaradást a csonka szezonban, mely után idén kissé megtorpantak. Aczél Zoltán együttese eddig 11 mérkőzésből 7-et elveszített, emellett 3 győzelem és 1 döntetlen jött össze nekik a szezon során, amivel a 17. helyen állnak. Ezzel együtt nem kapnak sok gólt, hiszen a 14 bekapott találattal a mezőny első felében állhatnának, ugyanakkor csak 11-szer sikerült betalálniuk. Ez az utolsó három fellépésük során is probléma volt, gólképtelennek bizonyultak. Az ESMTK elleni 1-0-os vereség után ráadásul edzőjét is elveszítette az együttes, hiszen Aczél Zoltánt két mérkőzésre eltiltották a kispadtól. 

A Dabas-Gyón FC formája az utolsó 5 bajnoki alapján: V-Gy-D-V-V

A KTE HUFBAU továbbra is jó formában van, hiszen csapatunk zsinórban 7 győzelemmel érkezik majd vasárnap Dabas-Gyónra, ráadásul plusz önbizalmat adhat a Dabas elleni rangadó megnyerése. Idegenben is egyre eredményesebb csapatunk, és erre bizony szükség is lesz, hiszen a hazaiak bár nem állnak jól, mindhárom sikerüket hazai környezetben ünnepelhették. A cél most is a győzelem, már csak azért is, mert így taratható meg biztosan vezető pozíciónk a tabellán. 

A KTE HUFBAU formája az utolsó 5 bajnoki alapján: Gy-Gy-Gy-Gy-Gy

Így várják a mérkőzést a vezetőedzők: 

Aczél Zoltán (Dabas-Gyón FC): A helyezések ellenére nem félelemmel várjuk a vasárnapi mérkőzést, mert az elmúlt három találkozónkban a játék alapján sokkal több pont volt. A tabella nem néz ki jól ránk nézve, de a heti munka alapján azért van okunk bizakodni. Nagy a különbség a két csapat között a tabellán, illetve lehetőségekben is, a Kecskemét profi, bő kerettel rendelkezik, az eddigi eredményeik önmagukért beszélnek, ehhez egyébként gratulálok. A célok is mások, a Kecskemét szeretne feljutni, mi szeretnénk idén is stabilizálni a helyünket az NBIII-ban, ami egyelőre még nem sikerült. Egészséges önbizalommal várjuk ezzel együtt a mérkőzést, hazai pályán azért három meccset megnyertünk, ráadásul tavaly is nagyon erősek voltunk itthon. Ismerjük a Kecskemét játékát, erősségeit, felkészültünk belőlük, de gondolom ők is belőlünk. Nem mi vagyunk az esélyesek, de szeretnénk meglepetést okozni. 

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): A heti munka a szokásos mederben zajlott, a Dabas-Gyón elleni is ugyanúgy készültünk, ahogy az összes többi riválisunk ellen. Ismerjük az ellenfelet, igyekeztünk részletesen feltérképezni őket. Mi most is elsősorban arra szeretnénk törekedni, hogy a saját játékunkat valósítsuk meg, bízom benne, hogy ez most is sikerülni fog. A célunk minden mérkőzésen a három pont megszerzése, ezt most sem lesz másként. Szeretnénk megtartani vezető pozíciónkat a tabellán, ehhez mindenképpen győzelemre lesz szükségünk. 

Szurkolói információk: 

A mérkőzésre egységesen 800 forintba kerülnek a belépők. A hazai klub tájékoztatása szerint a maszk viselése a lelátón nem, a büfében azonban kötelező, ezzel együtt most is arra kérjük drukkereinket, legyenek tekintettel egymásra.

A mérkőzést a Kesport TV élőben közvetíti, a KTE Twitter csatornáján szöveges eseménykövetés lesz. 

Cím: 2373 Dabas, Tatárszentgyörgyi út 0328/59 (Google maps alapján keresve: Dabas-Gyón FC) 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók