A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: Dabason folytatnánk jó szériánkat

A KTE HUFBAU vasárnap 14:30-kor Dabason lép pályára, az NBIII-ban a 9. fordulót rendezik. Zoran Kuntics együttese egy jó formában lévő csapat otthonában lép pályára, így a három pont megszerzése nem lesz egyszerű feladat.

Erős Károly piros-fehér alakulata csakúgy, mint tavaly, idén is késve vette fel a kellő fordulatszámot, hiszen az első fordulókban nem igazán jöttek az eredmények. Első 6 fellépéséből 4-et is elveszített a Dabas, ezek közül különösen a Dabas-Gyón elleni derbi lehet fájó számukra. A gyenge rajt után kiegyenesedni látszanak, hiszen továbbjutottak a kupában Balatonlellén, a bajnokságban megverték az RKSK-t, majd hatalmas meglepetésre idegenben kapták el 2-1-re legutóbb a Monort. Erős Károly érthetően örül annak, hogy egyre jobb formában vannak, így ellenünk is folytatnák ezt a szériát:

„Nekünk is jó eredményeink vannak az utóbbi időben, de sajnos van pár sérültünk, ami megnehezíti a dolgunkat. A Monor elleni bravúr ugyanakkor felszabadított még egy gátat a játékosokban, amitől több mindent mernek megcsinálni. A Kecskemét egy komoly játékerőt képvisel, bízom benne, hogy fel fogják vállalni a futballt, amit sok csapat ellenünk nem mer megtenni. Hazai pályán szeretnénk egy jó meccset játszani, illetve itthon tartani a pontokat, annak ellenére is, hogy ellenfelünk erős kerettel, komoly célokat tűzött ki. Ránk továbbra is az jellemző, hogy bárhol és bárkit képesek vagyunk megverni, ezt Monoron is bizonyítottuk. Fizikálisan rendben vagyunk, reményeim szerint játékban is fel tudjuk vonultatni azokat a dolgokat, amik az utóbbi időben jellemzőek voltak ránk, akkor meglehet a győzelem. A Kecskemét erősségeit kielemeztük, de az ilyen meccseket nüanszok dönthetnek el. Győzzön a jobb!”

Zoran Kuntics sem lehet elégedetlen, hiszen utóbbi két tétmeccsén 10 gólt szerzett a KTE HUFBAU, ráadásul nem kaptunk gólt. A szezon elején értékes pontokat hullajtottunk el hazai pályán, amiket idegenben kell visszahozni, erre a dabasi meccs is egy lehetőség. Fehér Csanád eltiltása után biztosan nem játszhat, azonban Patvaros Zsolt legutóbb már csereként visszatérhetett, illetve Kéri Tamás is a padon ült a DMTK ellen. A KTE HUFBAU vezetőedzője tudja, hogy egy rendkívül kellemetlen ellenfél vár ránk, ám a cél kecskeméti oldalon is a három pont megszerzése lesz:

„A következő ellenfelünk nagy meglepetést szolgáltatott azzal, hogy nyertek Monoron, ráadásul ezt elég egyértelmű játékkal tették. Jó csapatról van szó, pár játékosukat ismerem is, abszolút kellemetlen ellenfelek NBIII-as szinten. A monori sikerrel még nagyobb lett az étvágyuk, úgyhogy kemény meccs lesz. Mi is jó formában vagyunk, hiszen utóbbi két meccsünkön nem kaptunk gólt, cserébe rúgtunk 10-et, szeretném, ha folytatnánk ezt a szériát. Jó meccsre van kilátás, melyen nagyon fontos lesz az, hogy ki szerzi az első gólt.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók