A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: Dunaújvárosban folytatjuk

A Kecskeméti TE a Dunaújváros vendége lesz vasárnap az NBIII. közép csoportjában, a 7. forduló egyik legérdekesebb párharcának tűnik a két NBI-es múltú együttes találkozása.

A Dunaújváros jól kezdte a szezont, egyelőre 4 győzelmet, illetve egy-egy döntetlent és vereséget értek el. Botlásaik meglepőnek mondhatóak, hiszen otthon kaptak 1-0-ra az RKSK-tól, legutóbb pedig a Paks II. vendégeként hullajtottak el két pontot, noha kétszer is vezetni tudtak. Egy váratlan edzőváltás is történt náluk, ugyanis Dobos Barna elfogadta az NBII-es ZTE ajánlatát, így néhány kör után Lőrincz Emil vette át a helyét, aki eddig az utánpótlásban dolgozott.

„Mindenképpen nehéz meccsre számítunk. A csapat erejét, az egész bajnokságot nézve minden találkozó nehéz egy darabig. Nüanszokon múlnak meccsek, de én azt mondtam a fiúknak, hogyha mi azt nyújtjuk, amire képesek vagyunk, akkor meg tudjuk nyerni. Ehhez az is kell, hogy például úgy futballozzunk, ahogy Pakson is az első félidőben” – mondta az új vezetőedző.

A Kecskeméti TE továbbra is stabilan szerepel a bajnokságban, legutóbb a Kozármisleny ellen játszottunk döntetlent, az eddig megszerzett 9 pontunkkal a 7. helyen állunk. Egy győzelem nagyon sokat érne, hiszen akkor tapadhatnánk az élbolyra, melytől azért a papírformának megfelelően kezd ellépni a tavaly még NBII-es Szeged-Grosics. A keret tagjai egészégesek, egyedül Terbe Botond tölti rehabilitációját, már Kitl Zoltán és Rozsi Dominik is a csapattal edz, előbbinek azonban kell még idő, mire újra bevethető lesz. A Kozármisleny elleni meccsen Bagó Patrik a bokájával bajlódott, az ő játéka volt kérdéses a hét első felében.

„A Dunaújváros egy masszív, több éve NBIII-ban szereplő csapat, aki abszolút jó minőséget képviselnek ebben az osztályban. Ahogy a hasonló képességű Kozármisleny ellen, úgy most sem lesz könnyű dolgunk”- mondta még korábban Szabó Tibor.

A mérkőzést Kovács Imre vezeti, segítői Máyer Gábor és Vad Anita lesznek.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók