A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: Egy újonctól kellene elhozni a három pontot

Az NBIII. 11. fordulójában egy újonchoz látogat csapatunk, a KTE HUFBAU a Kelen SC vendége lesz. Az eddig visszafogottan muzsikáló hazaiak Csepelen fogadnak minket, mely akár jó előjel is lehet számunkra.

A csepeli pályáról kellemes emlékeink lehetnek, hiszen a Honvéd II. is itt fogadott minket, akkor 4-2-es sikerrel vettük az idegenbeli akadályt, ami most is elfogadható eredmény lenne természetesen. A Honvédhoz hasonlóan a Kelen is albérletben vívja meg hazai meccseit, talán ez is közrejátszik abban, hogy az újonc egyelőre csak négy pontot szerzett, nyolc alkalommal vesztesen elhagyva a pályát. Harmati Tamás szerint egyelőre még szokniuk kell a harmadosztály ritmusát, az azonban mindenképpen pozitív lehet számukra, hogy a Monort alaposan megszorongatták az előző körben, csak 1-0-ra nyertek a hazaiak:

„Ránk folyamatosan az jellemző, hogy igyekszünk fokozatosan felvenni az NBIII-as bajnokság ritmusát, hogy meg tudjunk felelni a követelményeknek. Jó lenne, ha ez eredményekben is megjelenne most már. Ebben a szellemiségben készülünk most is, a legtöbbet szeretnénk kihozni a hétvégi meccsből. Tudjuk, hogy a Kecskemét egy nagyon jó csapat, bár a lépés nem jött ki nekik az utóbbi hetekben. Éppen ezért biztos vagyok benne, hogy ellenünk akarnak majd javítani.”

Zoran Kunticsnak rengeteg hiányzója volt a Dunaújváros ellen, a támadószekcióból Vladul Stefan és Babolek Zoltán sem volt bevethető vírusos betegség miatt. Most némileg azért már jobb a helyzet, lesznek visszatérők, de biztosan akadnak majd hiányzóink. Csapatunknak két vereség után kellene újra felfelé ívelő pályára állnia, amit csak egy győzelemmel tehetünk meg, ezen a véleményen van Zoran Kuntics is.

„Ellenfelünk a tavalyi szezon meglepetése volt a „blasz egyben”, hiszen mindenki inkább REAC-ot várta elsőnek, utána aztán az osztályozót is megnyerték. Ezek mindenképpen szép sikerek, s bár csak néhány játékosukat ismerem, igyekeztem információkat szerezni róluk. Nem szabad lebecsülnünk őket, hiszen Monoron úgy kaptak ki 1-0-ra, hogy az utolsó pillanatokban ziccerük volt. Két hasonló vereség után várjuk a meccset, sérültjeink nem, vírusos betegség miatt hiányzó játékosaink azonban felépültek. Több beszélgetésünk is volt a héten arról, hogyan tudunk kimászni ebből a negatív spirálból, de a képlet egyszerű: meccseket kell nyerni, kezdésként vasárnap Csepelen."

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók