A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: Füzesgyarmaton lesz az első teszt

Bár még csak pénteken kezdte el a felkészülést a Kecskeméti TE, szerdán máris edzőmeccs vár a lila-fehér labdarúgókra. Első ellenfelünk egy NBIII-as rivális lesz, a Füzesgyarmati SK-hoz látogatunk.

A füzesgyarmatiak az előző szezonban újoncnak számítottak a harmadosztályban, ugyanis 2017 nyarán, a Békés megyei élvonal bajnokaként harcolták ki a feljutást. Szerencséjük is volt, hiszen miután magabiztos fölénnyel zártak az élen, osztályozót sem kellett játszaniuk. Újoncként egyáltalán nem vallottak szégyent, hiszen a 8. helyen fejezték be a bajnokságot, a kieséstől tulajdonképpen nem kellett tartaniuk már tavasszal. Ellenfelünk nyáron komoly csapatépítésbe fogott, amiből arra lehet következtetni, hogy még merészebb célokat tűznek ki a második évre. Eddig 8 játékost igazoltak, de náluk is szerepelnek még próbázók, így a szerdai meccs számukra is plusz képet adhat ezekről a futballistákról.

Szabó Tibor keretében is akadnak olyan játékosok, akik még szerződésre hajtanak, így a hét második felére nálunk is tisztulhat a kép, hogy kiket szeretne mindenképpen megtartani a stáb. A KTE vezetőedzője rajtuk kívül a fiatalokat is megnézheti, hiszen több U19-es labdarúgó (Vágó Gábor, Hirman Kristóf, Szabó Gergő, Kovács Péter, Kovács Dániel) is a kerettel készül. Biztosan lesznek hiányzóink is, Balog Marcell és Nádudvari Alex ugyanis betegség miatt kihagyta a keddi tréninget, Eugene Salamira pedig a bajnokikon sem számíthatnánk.

Füzesgyarmati SK – Kecskeméti TE

Edzőmeccs, Lázár Gyula Sporttelep (Füzesgyarmat)

2018.07.11. (szerda), 17:00

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók