A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: Itthon is a megkezdett utat folytatná a KTE HUFBAU

A KTE HUFBAU idegenbeli sikere után ezúttal itthon lép pályára, és Zoran Kuntics csapatának némi tartozást is törlesztenie kell a drukkerek felé, hiszen az utóbbi két fellépésünk nem sikerült jól a Széktóiban. Legutóbb magabiztos sikert ünnepelhettünk a Honvéd II. ellen idegenben, most a Szabadkikötő ellen kellene folytatni a megkezdett utat.

A THSE-Szabadkikötő harmadik szezonját tölti az NBIII-ban, ám eddig a nyugati csoportban szerepeltek, mindannyiszor a kiesés ellen küzdve. Bár idén kifejezetten jól kezdték a bajnokságot, két győzelem után erős visszaesés következett, előbb egy döntetlen, majd két vereség formájában. Az sem könnyíti meg a fővárosi klub életét, hogy a héten kényszerű edzőváltáson kellett átesniük, Miskei Attila ugyanis a DVTK pályaedzője lett. Végleges megoldás még nem született az új vezetőedző személyét illetően, így a szakmai stábból Medgyesi Zoltánt, a távozó vezetőedző segítőjét kérdeztük a meccs előtt:

„Őszintén megvallva, én mindig is a háttérben szerettem dolgozni, most úgy alakult, hogy Miskei Attila egy olyan lehetőséget kapott, amire nem lehetett nemet mondani. A kialakult helyzetben az volt a célunk, hogy minél jobb munkával készüljünk fel a kecskeméti meccsre, ugyanúgy készültünk, mintha nem történt volna semmi. Úgy érzem, hogy sikerült is kihozni a fiúkból a lehető legtöbbet a héten. Meglátjuk, vasárnap ebből mit tudnak megvalósítani.” – mondta Medgyesi Zoltán.

A KTE HUFBAU számára hazai pályán kötelező lenne a három pont megszerzése, hiszen ellenfelünk nincs jó formában, másrészt két hazai vereség után mindenképpen kárpótolni kell a drukkereket. Zoran Kuntics kellemes helyzetben van, hiszen a keretből mindenki bevethető, a Csepelen szerzett négy gól emellett az önbizalomra is jó hatással volt. Ettől függetlenül csak kellő koncentrációval, stabil és jó csapatjátékkal lehet esély a győzelemre:

„Az utolsó két meccs eredménye nem sikerült jól a Szabadkikötőnek, de korábban legyőzték például a Taksonyt is, úgyhogy van bennük potenciál. Az edzőváltás nem feltétlen jelenti azt, hogy ne lennének veszélyesek, sok csapatnál ez általában éppen pozitív fordulat. Mi most is saját dolgunkkal foglalkozunk azonban elsősorban, idegenbeli sikerünk ugyanis csak akkor lesz értékes, ha most itthon is nyerünk, pláne annak tükrében, hogy utána Pécsre megyünk. Örülök annak, hogy nincsenek hiányzóink. Múlt héten frissítettem a kezdőben, ez előreláthatólag most is így lesz, mivel a keret minden tagjára számítok. Úgy vélem, hogyha a helyzetkihasználásunkat is sikerül átmenteni a múlt hétről, akkor örülhetünk a végén.”

A találkozó 16:00-kor kezdődik vasárnap, a találkozóra ezúttal is csak az „A” lelátót nyitjuk meg a pályaépítési munkálatok miatt. A vendég drukkerek a számukra kijelölt kapun tudnak belépni ezúttal is. A jegyek egységesen 500 forintba kerülnek, 14 év alatt ingyenes a belépés.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók