A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: Iváncsán kellene újra nyerni vasárnap

Nagyon ráférne már egy győzelem a Kecskeméti TE-re, hiszen csapatunk utoljára a Paks II. ellen tudott nyerni a bajnokságban, azóta csak döntetlenek jöttek össze. A Szeged-Grosics elleni bravúros felállás után Iváncsán kellene bizonyítani, hogy a három ponthoz szükséges plusz is megvan az együttesben.

Ellenfelünk múltjáról már bővebben is írtunk, tavaly általános meglepetésre bronzérmesek lettek újoncként a közép csoportban. Idén az Iváncsa sem szerepel olyan jól, de így sem kell szégyenkezniük, erős középcsapatnak számítanak, a KTE-hez hasonlóan 10 pontot gyűjtöttek be. Hazai környezetben nem megy nekik rosszul, két győzelem mellett egy-egy döntetlen és vereség csúszott be, legutóbb a Paks II. vendégeként győzni tudtak, így pozitívan készülhetnek a vasárnapra. Egy nagy hiányzójuk biztos lesz, a közép csoport tavalyi gólkirálya, Balogh László ötödik sárga lapja miatt nem léphet pályára. Kapusedzőnknek, Németh Viktornak nem lesz idegen egyébként a helyszín, hiszen még megye I-es bajnok is volt ellenfelünk színeiben.

A Kecskeméti TE pozitív hangulatban zárhatta a Szeged-Grosics elleni meccset, hiszen kétgólos hátrányból sikerült visszakapaszkodni a hajrában. Két azonos teljesítményt felmutató együttes csatája lesz ez, ahol nagyon fontos lenne a három pont megszerzése, hiszen ezzel újra a tabella első felébe kerülhetnénk. Szabó Tibor számára jó hír lehet, hogy Kitl Zoltán is leülhetett a kispadra már, Rozsi Dominik és Nádudvari Alex pedig újra a csapattal készülhettek, miután betegség miatt hiányoztak legutóbb.

„A szokásos, normális ütemben tudtunk készülni erre a meccsre is. Bár vannak visszatérőink, sajnos lesznek hiányzóink is, Vladul Stefan egészen biztosan nem fog pályára lépni. Egy rutinos és masszív ellenfél lesz az Iváncsa, akik ellen a győzelem a célunk most is” – mondta Szabó Tibor.

A mérkőzést Zám Zsolt vezeti, segítői Bőhm Ármin és Rigó Martin lesznek.

 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Kapcsolódó galéria

Média partnerek
Támogatók