A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: Jó formában lévő Monort fogadunk

A KTE HUFBAU szerdán újra hazai pályán játszik bajnoki meccset, 18:00-kor a kitűnő formában lévő, az NBIII-ban mindig jó erőkből álló Monor érkezik a Széktói Stadionba.

A Monor alapos átalakuláson esett át nyáron, hiszen a játékoskeret mellett a szakmai stábban, illetve a klubvezetésben is történtek változások. A kispadon immáron a nyárig Dabason dolgozó Erős Károly ül, aki jellemzően mindig masszív, kemény, harcos csapatok kialakításán dolgozott edzőként, ez nem változott Monoron sem. Bár a szezont győzelemmel kezdték, ezt követően négy nyeretlen találkozó következett, amiből azonban zsinórban három sikerrel tudtak kilábalni, a kecskeméti rangadót a Majos elleni 4-1-es győzelem után várják.

A Monor formája az utolsó 5 meccs alapján: V-V-Gy-Gy-Gy

Gombos Zsolt együttese nagyon megharcolt a pontokért Szekszárdon, hiszen a hosszabbítás utolsó pillanataiban sikerült begyűjtenünk a három pontot. Vezetőedzőnk a küzdőszellemet emelte ki, amire most is biztosan nagy szükségünk lesz jó erőt képviselő ellenfelünkkel szemben. A Széktói Stadionban eddig mind a négy hazai meccsét megnyerte csapatunk, de összességében is zsinórban négy győzelemnél tartunk.

A KTE HUFBAU formája az utolsó 5 meccs alapján: V-Gy-Gy-Gy-Gy

Így várják a mérkőzést a vezetőedzők:

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): A Monor két éve még az NBII-ben szerepelt, ebben az osztályban pedig mindig egy erős csapatnak számítottak, most is azok. A játékosállomány alapján is mondhatom, hogy patinás klubról van szó. Kielemeztük őket, többféle játékra is képesek, éppen ezért nekünk elsősorban saját magunkra kell koncentrálnunk, főleg arra, hogy szervezettek legyünk védekezésben is. Jó formában vannak, de hazai pályán a szebbik arcunkat szeretnénk megmutatni megint. Szekszárdon nem játszottunk jól, de az hatalmas erőt adhat, hogy a 94. percben tudtuk megnyerni a meccset. Masszív, szervezett ellenféllel fogunk most is találkozni, akik mindent meg fognak tenni a győzelemért.

Erős Károly (Monor): Azt gondolom, hogy a KTE kiemelkedik ebből az osztályból, minden adva van ahhoz, hogy feljussanak. Ahogy hallom, Kecskeméten minden rendben van a háttérben, a szakmai vonal is adott, Zsoltot egy jó edzőnek tartom, egyre több a néző is. Bajnokságot nyerni minden osztályban nehéz persze, mindenesetre én is azt mondom, nekik kell feljutniuk. Jó mérkőzésre számítok, most mi is jó formában érkezünk Kecskemétre, hiszen helyenként jó játékkal nyertünk meg zsinórban három meccset. A játékosoknak azt mondtam, hogy élvezzék ki ezt a meccset, hiszen stadionban, villanyfényben, várhatóan sok néző előtt játszhatunk. Ez nem azt jelenti persze, hogy feltartott kézzel megyünk ki a pályára, sőt, nem szeretnénk csak a védekezéssel foglalkozni, mert az butaság lenne részünkről, hiszen rajtunk nem lesz nyomás. Vannak gondjaink, a harmadosztályban szokatlanul sok meccs – ami szerintem ebben az osztályban nem volt jó döntés - sérülések formájában nálunk is megmutatkozik már, most 14 mezőnyjátékossal várjuk a találkozót. Bízom benne, hogy rangadóhoz méltó játékot tudunk nyújtani ennek ellenére is.

Szurkolói információk:

A belépők a hazai és vendég drukkerek számára is egységesen 500 forintba kerülnek, a 14 éven aluliaknak ingyenes a belépés. A vendég drukkerek a 2-es kapu felől közelíthetik meg a számukra kijelölt „N” szektort, a büfé számukra is biztosított. Stadion alaprajz ide kattintva érhető el a tájékozódáshoz.

Szintén ingyenes a belépés a 14 évnél idősebb, de Bács megyei klubban futballozó utánpótlás játékosoknak, ehhez csak igazolásukat, vagy annak másolatát kell felmutatni a 2-es kapunál található pénzárnál.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók