A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: Jön az első hazai meccs, a Honvédot fogadjuk!

Vasárnap 19:00-kor első hazai meccsét vívja a szezonban a KTE HUFBAU, csapatunk ellenfele a Budapest Honvéd másodikcsapata lesz a Széktói Stadionban. Rövid időn belül kétszer is itthon lép pályára csapatunk, hiszen szerdán 19:00-kor a Paksot fogadjuk majd. 

A második fordulóra készülnek a csapatok, hiszen a nyitányon már mindkét együttes túlesett. Kecskeméti szempontból nem sikerült jól a rajt, hiszen szintén egy „fakó” ellen maradtunk pont nélkül, a Ferencváros vendégeként maradtunk pont nélkül. A kispestiek ugyan 0-0-os döntetlent értek az Iváncsa ellen, ám bármilyen fura is ezt leírni, egy túl fiatal futballistát is pályára küldtek (16 év az alsó korhatár az NBIII-ban), így a zöld asztal mellett 3-0-os iváncsai sikert állapított meg a Versenybizottság. A kispestiekkel harmadik éve szerepelünk egy csoportban, eddig háromszor játszottunk velük ebben az időszakban. A mérleg teljesen kiegyenlített, hiszen egy-egy piros-fekete és lila-fehér siker mellett egy döntetlen született, legutóbb tavaly szeptemberben mi nyertünk idegenben 4-2-re.

Ezt szeretné megismételni most Gombos Zsolt, a KTE HUFBAU vezetőedzője csapatával:

"Egy kemény ellenfélre számítok, a Honvéd II. megmutatta erejét a felkészülés alatt is, hiszen nem kis dolog, hogy legyőzték az Újpest NBI-es csapatát, de ikszeltek a Kaposvárral is. Masszív és jó ellenfél lesz, tele fiatalokkal, vélhetően Dorde Kamber is játszani fog. Egy olyan ikonról van szó, aki Leandróhoz hasonlóan irányítani tudja a fiatalokat, nem tudjuk még, hogy mellette kik játszhatnak vissza. Ettől függetlenül elsősorban magunkkal kell foglalkoznunk. Nagyon sokat beszélgettünk az edzések mellett a héten, akár egyénileg, akár csoportosan, akár csapat szintjén. A siker nem ajándék, ezért meg kell dolgozni. Ahhoz, hogy sikeresek legyünk, ahhoz rengeteg dologra van szükségünk: hitre, akaratra, nem utolsó sorban tettekre. Minden edzésen és mérkőzésen kell lennie egy belső motivációnak, folyamatosan fejlődni kell, jobbá válni, ez a kulcsa a sikernek. Amennyiben megvan az alázat a napi munka során, akkor fognak jönni az eredmények. A Fradi ellen nagyjából három-négy átlagos egyéni teljesítmény volt, a többiek átlag alatt voltak. Ez mindig, mindenhol kevés lesz, ennek úgy kell kinéznie, hogy három-négy kiemelkedő mellé kell a többiektől egy jó átlag. Játék gyorsaságban, passzok minőségében, agresszivitásban kell előre lépnünk főleg, ha ezt betartják a srácok – miért ne tartanák be – akkor nyerni tudunk."

A vasárnapi meccs előtt, illetve a szerdai, Paks elleni bajnoki előtt is áruljuk a szezon bérleteket, melyek változatlan áron, 6000 forintért vásárolhatóak meg, tehát idén még több meccs árát tudja megspórolni az, aki beszerzi. Tavalyi bérleteseink féláron szerezhetik be az új plasztik kártyát, ehhez csak le kell adniuk régi bérletüket. A belépő ára sem változott, egységesen 500 forintba kerül, a 14 éven aluliaknak ingyenes a meccslátogatás. Ezt a kedvezményt kiterjesztettük Bács megye összes utánpótlás labdarúgójára is, hiszen aki érvényes igazolását felmutatja, az ingyen tekintheti meg a KTE HUFBAU mérkőzéseit. A 2020/2021-es szezonban továbbra is csak az A-lelátót nyitjuk meg. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók