A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: Közvetlen rivális fogad minket Szekszárdon

Lassan féltávhoz érkezik a bajnokság, a KTE HUFBAU a 13. fordulóban a Szekszárdi UFC vendége lesz. Hatpontos rangadóra kerül sor, hiszen egy közvetlen rivális ellen kellene begyűjteni a pontokat.

A Szekszárdi UFC-nek kellemes emlékei lehetnek rólunk az előző szezonból, elsősorban azért, mert tavasszal éppen egy ellenünk játszott bajnoki után tudták bebiztosítani harmadosztályú tagságukat. A tolnaiak jó kezdés után végig a kiesés ellen küzdöttek, végül ezt sikerült elkerülniük. Ebben elévülhetetlen érdemei voltak a szezon közben beugró Dienes Pálnak, aki házon belülről érkezve vette át a vezetőedzői posztot, majd nyáron meg is erősítették pozíciójában. Ahogy tavaly, úgy idén sem kezdték rosszul a bajnokságot, hiszen bravúrokat is bemutattak, azonban utolsó négy meccsükön nem tudtak nyerni, ami még akkor is némileg intő jel lehet, ha ebből három döntetlen volt, legutóbb a Monorral (2-2). A két csapat tavaly nem bírt egymással, Kecskeméten 1-1-es, Szekszárdon 0-0-os döntetlen állt az eredményjelzőn a lefújás után.

Csapatunk nem várja jó formában a vasárnapi meccset, hiszen utóbbi négy bajnokinkból hármat elvesztettünk, ráadásul szerdán a Magyar Kupától is búcsúztunk. Zoran Kuntics a Lipót ellen olyan játékosoknak is lehetőséget adott, akik kevesebbet játszottak mostanság, illetve sérülés miatt is volt hiányzónk, vasárnap azonban már új feladat vár ránk. Az egyértelműen kijelenthető, hogy csak egy győzelemmel lenne esély kimászni a gödörből.

Dienes Pál (Szekszárdi UFC):

„Egyelőre úgy állunk, hogy idegenben több pontot szereztünk, mint saját pályánkon, ezt szeretnénk kompenzálni kicsit. Bár egy várakozásoktól elmaradó Kecskemét érkezik hozzánk, ennek ellenére jó játékosokból áll aktuális ellenfelünk. Biztos vagyok benne, hogy úgy lépnek majd pályára, hogy elvigyék tőlünk a pontokat.”

Zoran Kuntics (KTE HUFBAU):

„Sokat beszéltünk a kupameccsről a játékosokokkal, ahol partiban voltunk egy jó csapattal. Ezt már lezártuk, a Szekszárd elleni meccsre tekintünk előre, akik jelenleg egy ponttal előznek meg minket. Fiatal, lelkes és gyors csapatról van szó, előszeretettel építik kontrákra a játékukat. Amit előzetesen tudhattunk róluk, az fedi is a valóságot. Továbbra is optimista kell legyek, a hétközi játékunkra véleményem szerint lehet építeni.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók