A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: Megye I-es ellenfelet fogadunk szerdán

Két hazai edzőmeccse maradt hátra a Kecskeméti TE-nek, hiszen jövő héten már a Taksony elleni hazai bajnokival startol az NBIII-as bajnokság. Szerdán éppen a nyitányon érkező ellenfelünk tavalyi riválisa, a Dabas-Gyón látogat a Széktóiba.

A Dabas-Gyón története 2006-ig nyúlik vissza, gyakorlatilag akkor született meg egy összeolvadás következtében a klub. A sikerkorszak gyakorlatilag 2007-től indult el, ekkor kezdtek el szépen a hetedik vonalból felfelé lépegetni, 2016-ban pedig kiharcolták az NBIII-as szereplést. A kiesést nem tudták elkerülni, a mögöttünk hagyott szezonban pedig nagy csatában bukták el a megye I-es versenyfutást a Taksonnyal szemben, lemaradásuk csupán egy pont volt a végén.

A Kecskeméti TE számára tehát két NBII-es ellenfél után ezúttal egy megye I-es következik. A keret gyakorlatilag véglegesnek tekinthető a bajnoki rajt előtt, utolsó körben a fiatalok sorsa is eldőlt a hét elején, végül négyen csatlakoznak majd a szűk kerethez. Ezen a héten már a felkészülés finiséhez érkezünk, így Szabó Tibor is ennek szellemében forgatja majd a csapatot:

„Nincs sok mérkőzés hátra a bajnokságig, minden alkalmat ki kell használnunk arra, hogy csiszolódjunk, az egymás melletti munkakapcsolatok jól működjenek, ezen dolgozunk ezen a két meccsen is. Egy picit másképp fogunk játszani, mint a két NBII-es csapat ellen, feljebb fogjuk tolni a védekezést, hiszen ezt kell váltogatnunk az NBIII-ban is. A keretünk véglegesnek tűnő, jelen állás szerint így készülünk a nyitányra is.”

FRISSÍTÉS: A vendégek kedden délután jelezték, hogy később tudnak érkezni, így egy órával később, 19:00-kor kezdünk!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók