A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: Nehéz meccs vár ránk a Kozármisleny ellen

A KTE HUFBAU a bajnokság 14. fordulójában a Kozármisleny FC-t fogadja a Széktói Stadionban. Ellenfelünk igazán jó formában várja a találkozót, de egy győzelemmel megelőzhetjük őket.

A 6. helyen álló Kozármisleny visszafogottan kezdte a bajnokságot, de fokozatosan egyre jobb formába kerültek. A 20 pontnál tartó együttes utolsó öt meccsen veretlen maradt, három győzelmet és két döntetlent számolva. Pókos Csaba jó egyéni képességekkel rendelkező labdarúgókat is csatasorba állíthat, hiszen Jelena Richárd személyében egy 12 meccsen 14 gólt jegyző gólzsákja is van. A Kozármisleny természetesen szeretné tovább írni sorozatát, ennek kapcsán vezetőedzőjük is bizakodó:

„Készülni ugyanúgy készülünk, mint az összes többi mérkőzésre. Jelenleg elég jó formában vagyunk, öt mérkőzés óta nem kaptunk ki. Ismerjük a Kecskemétet, nagyon jó játékosállománnyal rendelkeznek, számunkra érthetetlen is, hogy miért tartózkodnak a középmezőnyben, mert a keretük alapján az élbolyban kéne lenniük. Kiismerhetetlen csapat, képesek gólokkal nyerni, de akár kikapni is. Tiszteljük ellenfelünket, de pontért, vagy pontokért utazunk Kecskemétre.”

Zoran Kuntics számára az adhat okot az optimizmusra, hogy a Szekszárd ellen talán a szezon legjobb játékával nyert a csapat, amire mindenképpen lehet építeni. Sérültek továbbra is vannak a keretben, azonban a csapat védekezése, illetve a támadójáték is egyre jobban működik. A szekszárdi siker persze akkor ér sokat, ha hazai pályán is sikerül begyűjteni a pontokat:

„A Kozármisleny az utóbbi hetekben nagyon jól szerepel, jó játékosokkal is rendelkeznek, Jelena Richárd személyében náluk játszik a góllövőlista egyik éllovasa is. Legutóbb a Monorral ikszeltek, általában véve jellemző rájuk, hogy gólgazdag meccseket játszanak. Jó meccsre számítok, főleg annak tükrében, hogy a lipóti kupameccsel pozitív irányba indultunk el, Szekszárdon aztán jó hozzáállással és játékkal tudtunk nyerni. Ezt az arcunkat kell mutatni most, illetve ezen az úton kell tovább mennünk, ha az ez így lesz, akkor optimistán várhatjuk a vasárnapot. A célunk az, hogy minél több pontot gyűjtsünk be az utolsó fordulókban.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók