A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: Rangadóval folytatódik a bajnokság vasárnap

A Kecskeméti TE egy élcsapattal, az eddig veretlen Kozármislennyel találkozik vasárnap a Széktói Stadionban. A baranyaiak nyáron alaposan megerősödtek, nem csoda, hogy a dobogóról várják a 6. fordulót.

A Kozármisleny sikerkorszaka 2007-ben indult, amikor feljutottak az NBIII-ba, később a kétcsoportos NBII-ben ráadásul kétszer is ezüstérmesek lettek. 2014-ben kiestek, azóta pedig lifteztek is egyet a két osztály között, tavaly az NBIII-ban a 11. helyen zártak. Azt már a nyári híreket hallva lehetett sejteni, hogy valami ismét megmozdult Kozármislenyben, a PMFC meggyengüléséből is „profitáltak”. Wittrédi Dávid, vagy éppen Beke Péter személyében NBI-es és NBII-es múlttal rendelkező játékosok érkeztek Pécsről, akik a bajnokság bármelyik csapatában alapemberek lehetnének, ráadásul rajtuk kívül is erősítést jelentő futballisták érkeztek. Nem csoda, hogy eddig nagyon imponáló a mérlegük, három siker mellett 2 döntetlent számlálnak, így veretlenek, amivel jelenleg a harmadik helyen állnak. A 10 szerzett góljuk a második legtöbb a közép csoportban, ehhez csupán egyetlen kapott társul.

„Egy nagy futballtradíciókkal rendelkező csapathoz látogatunk, akik újoncként is jól szerepelnek az idei bajnokságban. Sok jó játékossal rendelkeznek, akik egy masszív, szervezett, gyors csapatot alkotnak. A feljutást követően jól igazoltak a nyáron, nem lesz könnyű ellenük. Nehéz, küzdelmes mérkőzésre számítunk vasárnap, de mindent megteszünk a jó szereplés érdekében!” – mondta Németh Zsolt, a KFC vezetőedzője.

Fel kell tehát kötnie azt a bizonyos ruhaneműjét a lila-fehér játékosoknak, hiszen az eddigi legnehezebb ellenféllel találkozunk. A mezőny nagyon egyben van, így minden pontnak nagy a jelentősége, egy győzelemmel kicsit el tudnánk lépni a középmezőnytől, felzárkózva az élbolyra. Bár Hódmezővásárhelyen a helyzetkihasználásunk nem működött a legjobban, az továbbra is pozitív, hogy akcióból nem tudták bevenni csapatunk kapuját.

„A keretünk teljes, nagy motivációval várjuk a vasárnapi bajnokit, szeretnénk itthon tartani a három pontot. Egy rendkívül jó, minőségi ellenféllel fogunk találkozni, hazai pályán azonban ellenük is a győzelem a célunk” – mondta Szabó Tibor.

A belépők most is egységesen 500 forintba kerülnek majd a pénztárakban, a 14 éven aluliaknak ingyenes a belépés. Pénztárnyitás 15:00-kor.

Az összecsapást Takács Tamás vezeti, segítői Flinta Zoltán és Belicza Bence Péter lesznek!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók