A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: Rossz formában lévő, de motivált Szegedet fogadunk

A KTE HUFBAU a bajnokság 15. fordulójában a Szegedi VSE-t fogadja vasárnap a Széktói Stadionban. Ahogy a Kecskemét – Szeged párharcok esetében az megszokott, most is rangadóra van kilátás, még ha a „Szvese” jelenleg nem is szerepel a legjobban.

A Szeged nyáron megyei bajnokként léphetett fel az NBIII-ba, újoncként azonban nem sikerült igazán elkapniuk a fonalat. Vágó Attila irányításával első hat meccséből csak egyet tudott megnyerni az együttes, így gyors edzőváltásra került sor, azóta Kelemen Balázs játékos-edzőként próbálja felrázni a csapatot. Ez csak részben sikerült egyelőre, mert bár azóta négy pontot összeszedtek, utolsó három fellépésükön 13 gólt kapva maradtak pont nélkül. Hozzá kell tenni, hogy most igazán nehéz sorozatban vannak, hiszen folyamatosan az élcsapatokkal találkoznak.

A Szegedi VSE formája az utolsó 5 meccs alapján: Gy-D-V-V-V

Gombos Zsolt csapata jó hangulatban készülhet, hiszen Körösladányban sikerült visszatérni a győzelem útjára, ráadásul ezt igen magabiztos játékkal sikerült elérni. A hét így jól telt, amihez hozzátett az is, hogy szerdán Akasztón vívott meg sikerrel egy barátságos meccset csapatunk, mely után egy kis összetartása is sor került névadó szponzorunk szervezésében. Kerekes Krisztián sérülés miatt továbbra sem bevethető, rajta kívül Vágó Levente is biztosan hiányozni fog, ám ezúttal sárga lapok miatt. A KTE HUFBAU sűrű hetet nyit meg ezzel a mérkőzéssel, hiszen szerdán 13:00-kor már az NBI-es Kisvárda ellen jön kupameccs, majd a Taksony vendégeként nyitjuk a novemberi meccsdömpinget.

A KTE HUFBAU formája az utolsó 5 meccs alapján: Gy-Gy-V-D-Gy

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): Közhelynek hangzik, de igaz: a Szeged elleni is ugyanúgy készülünk, ahogy a többi ellenfélre. Én nem teszek különbséget az ellenfelek között, akárkivel is találkozunk, ugyanazt a munkát kell elvégezni. A játékosoknak, akár a szegedi játékosainknak lehet egy extra belső motivációja persze. Jól tudtunk dolgozni a héten, ehhez jött szerdán egy edzőmeccs is, ami a heti ritmust picit megváltoztatta. A célunk most is az, hogy megszerezzük a három pontot.

Kelemen Balázs (Szegedi VSE): Nagy elánnal készülünk természetesen, de vannak hiányzóink, ami már az elmúlt hetekben is megnehezítette a dolgunkat. Nem vagyunk jó passzban, ez látszik az eredményeinken is. Nem adjuk fel ettől függetlenül, a végsőkig küzdeni fogunk, szeretnénk jó eredményt elérni! Biztosan „paprikás” lesz a hangulata a meccsnek, legalábbis én erre készülök, emellett a villanyfény is ad egy nagyon jó meccshangulatot. Jól szerepel a KTE, így biztosan sok néző is lesz, ez biztosan feltüzeli a játékosokat, reményeim szerint ebből mi is profitálunk majd.  

Szurkolói információk:

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a Magyar Közlöny 229. száma szerint 2020.10.23-tól a szabadtéri sportrendezvényeken is kötelező a maszkhasználat! A szabályok betartása mindannyiunk közös érdeke, hiszen az egészség az első, emellett büntetést vonhat maga után a kormányrendelet be nem tartása. Klubunk már hetek óta erősen ajánlja a maszk viselését a lelátókon, de ez mostantól kötelező lesz, ahogy a csarnoksportágak esetében azt már korábban bevezették. Szurkolóink számára emellett továbbra is azt ajánljuk, használják ki a Széktói Stadion lehetőségeit, tartsunk egymástól kellő távolságot a lelátón, a mosdókban és a büféknél is. 

Jelen járványügyi helyzetben klubunk azt a döntés hozta, hogy a kecskeméti és megyei utánpótlás egyesületek labdarúgói, illetve a labdaszedők szülei a 2-es kapu felől léphetnek csak be a stadionba. A 2-es kapu oldalán igény esetén egy külön szektort is biztosítunk a 65 éven felüli korosztálynak, ez az L-szektor lesz.

A vendég drukkerek szintén a 2-es kapun keresztül léphetnek be a stadionba, ahol kizárólag a számukra kijelölt N-szektort foglalhatják el.

A büfék mindkét oldalon üzemelnek!

Bár mindig öröm, ha minél többen vagyunk a stadionban, fontos egymás egészségének megóvása, így aki betegség jeleit érzi magán, ezúttal inkább pihenje azt ki, és buzdítsa otthonról a csapatokat!

A belépők most is egységesen 500 forintba fognak kerülni, a 14 éven aluliaknak ingyenes a belépés. A pénztárak egy órával a kezdés előtt nyitnak. Lehetőség szerint érkezzenek szurkolóink a megszokottnál korábban, hogy elkerülhető legyen a pénztáraknál a sorban állás. 

A mérkőzésről élőképes közvetítés ezúttal nem lesz, szöveges formában fogunk a legfontosabb eseményekről beszámolni Twitter oldalunkon.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók