A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: Szombaton a főpróba jön már

A Kecskeméti TE utolsó edzőmeccsét játssza a bajnoki nyitány előtt, ellenfelük az NBIII-as Dunaharaszti MTK lesz a Széktói Stadionban.

A Dunaharaszti a nyugati csoportban szerepel, így bajnoki meccsen nem fogunk velük találkozni. Tavaly a középmezőnyben szerepeltek, de inkább a kieső zóna elkerülése volt számukra a fő prioritás a hajrához közeledve, ami sikerült is, a 11. pozícióban zártak. Nem olyan régen tétmeccsen is találkoztunk velük, hiszen a Magyar Kupa 2016/2017-es kiírásában összekerültek a felek, akkor 5-0-ra nyertünk a Széktóiban.

Szabó Tibor is tudja, hogy a DMTK elleni ütközet a főpróba, ezt követően már csak a finomhangolás marad a bajnoki nyitányig. Vezetőedzőnk fejében természetesen már kezd összeállni az a csapat, mely majd augusztus 4-én 17:00-kor ott lehet a kezdősípszó elhangzásakor a Taksony ellen, de ettől független most így úgy tartja, hogy mindenkinek készen kell állnia a bevetésre.

„Szombaton is lesz egy kezdőcsapat, illetve lesznek cserék is, de ez nem jelent semmit, a keret összes játékosára számítunk a stábbal. Szükség van mindenkire, néhányan többet, néhányan kevesebbet fognak játszani és hozzátenni a sikerhez. Hosszú a bajnokság, lehetnek sérülések, eltiltások, formahanyatlás, így mindenkinek készen kell állnia a bevetésre!” – mondta Szabó Tibor.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók