A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: Szombaton a TVSE ellen nyitjuk a meccsek sorát

Hétfőn elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a KTE NBIII-as csapata. Szabó Tibor együttese már az első hét zárásaként meccset játszik, ellenfelünk az NBII-es Tiszakécske lesz.

A Duna Aszfalt TVSE számára ezúttal rövidebb szünet jutott, hiszen a másodosztályban december 16-án rendezték az utolsó kört, a korábbi gyakorlattól eltérően ráadásul már február 3-án folytatódnak a küzdelmek. A tiszakécskei csapat így január eleje óta edzésben van, két hét múlva már tétmeccsen kell bizonyítania a játékosoknak. Az NBII-ben stabil középcsapattá vált a TVSE, Szabó István együttese a 11. helyen telel. 

A KTE hétfőn kezdte el a munkát, a kerettel több próbajátékos és kiszemelt is együtt készül, őket most egy élesebb meccshelyzetben is megnézheti a szakmai stáb. Szabó Tibor róluk is szeretne teljesebb képet kapni:

„A Kécske előbb kezdte a felkészülést, magasabb osztályban játszanak. Remélhetőleg ellenük is helyt tudunk állni, és azokat a játékosokat is igazán le tudjuk tesztelni, akik most itt vannak nálunk” – mondta elöljáróban a KTE trénere, aki a Kesport TV-nek bővebben is nyilatkozott a tervekről az alábbi videóban. 

A találkozót a Széktói Stadion műfüves pályáján rendezik, kezdés 9:30-kor. 

 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók