A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: Tovább kell jutni Andráshidán

A KTE HUFBAU szombaton kupameccsel folytatja a szezont, ellenfelünk a Tarr Andráshida SC lesz Zala megyéből. Hosszú utazás vár csapatunkra, ennek megfelelően nem üres kézzel szeretnénk hazatérni.

A Zala megyei élvonalban szereplő Andráshida egyelőre 4 győzelemnél, illetve 2 vereségnél tart a bajnokságban, így kijelenthető, hiába szerepeltek tavaly az NBIII-ban, nem kezdték maximálisan jól a szezont. A kiesés után alaposan átalakuló csapat nagyon megfiatalodott, alig van 20 évesnél idősebb játékos a keretükben, így a rutin még hiányozhat. Az Andráshidának a góllövéssel eddig nem volt gondja, hiszen 19-szer találtak be, de a 10 kapott gól nem mondható kevésnek.

A KTE HUFBAU a pécsi vereség után most a kupában szeretne újra a győzelmek útjára lépni. Az önbizalomnövelő továbbjutás azért is lenne fontos, mert a bajnokságnak egy olyan periódusa következik majd, amikor a tabellán mögöttünk szereplő csapatok ellen lépünk pályára. Zoran Kunticsnak több hiányzója is lesz ezúttal, de ez jó alkalom lesz arra, hogy olyan játékosok is lehetőséget kapjanak, akik eddig kevesebb perchez jutottak a bajnokságban. Vezetőedzőnk természetesen továbbjutást vár csapatától:

„Egy olyan ellenfélről van szó, mely tavaly kiesett az NBIII-ból, most viszont alighanem a visszajutás a céljuk, rengeteg fiatal játékossal. Nyilvánvalóan lesznek olyan játékosok, akik eddig kevesebbet játszottak, ám most lehetőséget kapnak majd a kupában. Ettől függetlenül abszolút azzal a céllal utazunk oda, hogy továbbjussunk a következő körbe. Ez az egy célunk van, ellenfelünket maximálisan tiszteljük, így azért túl sok kísérletezésre nem kell számítani.”

A helyszínről most is szöveges tudósítással jelentkezünk Twitteren. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók