Beharangozó: Újabb hazai meccs következik a Szentlőrinc ellen

A Kecskeméti TE zsinórban második hazai meccsére készül az NBIII. közép csoportjában, a 4. fordulóban a Szentlőrincet fogadjuk a Széktói Stadionban.

A KTE kezdésére egyelőre nem lehet panasz, Szabó Tibor csapata 7 pontot gyűjtött az első három körben, a Taksony elleni döntetlen után a Dabast és a Paks II-t is legyőztük, amivel a 2. helyről várjuk a folytatást. Papírforma alapján jó esélyünk van arra, hogy akár tovább vigyük ezt a jó szériát, de már eddig is több példát láthattunk arra, hogy bárki képes lehet meglepetést okozni. Óvatosan fogalmazott a Paks II. legyőzése után Szabó Tibor is, de a lila-fehérek célja természetesen most is a három pont megszerzése.

„Ha a harmadik forduló eredményeit nézzük, akkor azt látjuk, hogy felborulhat a papírforma. Ahány pontot szerzett a Szentlőrinc, annál szerintem sokkal jobb játékerőt képvisel, úgyhogy most sem lesz könnyű dolgunk. Bízunk benne, hogy egy látványosabb, intenzívebb játékkal a szurkolókat is ki tudjuk szolgálni” – mondta Szabó Tibor.

A Szentlőrinc valóban nem kezdett jól, hiszen a SZEOL-tól és a Paks II-től is kikaptak, legutóbb azonban a Honvéd II. legyőzésével elkezdték a felzárkózást a tabellán. A közép csoport egyébként pontosan olyan szoros, ahogy azt várni lehetett, egyedül a minket megelőző SZEOL hibátlan már csak, a 4. és a 14. hely között csupán három pont a különbség. Nem véletlen, hogy Turi Zsolt együttese sem feltartott kézzel érkezik majd Kecskemétre.

„Nézegettem összefoglalókat, szoros edzőmeccseket játszott a csapat már a Tiszakécskével, illetve a többi ellenféllel is a felkészülés alatt. Most sem számítok könnyebb összecsapásra, a helyzetkihasználás, illetve az akarati tényezők lehetnek nagy hatással a végkimenetelre. A Kecskemét hiába újonc, sok jó játékossal erősödött a keret, Tiszakécskéről is több olyan labdarúgó érkezett, akik egyértelműen erősítést jelentenek. Eddigi benyomásaim alapján egy stabil, kreatív ellenfelünk lesz, melynek megvannak a góllövői is, úgyhogy nem lesz könnyű dolgunk” – mondta Turi Zsolt.

A belépők szokás szerint egységesen 500 forintba kerülnek majd, a 14 éven aluliaknak ingyenes a belépés. Büfét az „A” és a „B” lelátón is biztosítunk drukkereink számára.

Szerző: Nyitray András

Média partnerek
Támogatók