A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Behúztuk a hónap első rangadóját Kozármislenyben!

A KTE HUFBAU a bajnokság 18. fordulójában a Kozármisleny vendége volt. A rangadónak beillő találkozó ehhez méltó játékot is hozott, csapatunk főleg a második félidőben nyújtott játékának, illetve kapu előtti koncentráltságának köszönhetően tudta nagyobbá tenni a különbséget.

A meccs rögtön góllal indult, Károly szabadrúgása után kavarodás alakult ki a hazai kapu előtt, a lecsorgót végül Constantinescu vágta a léc alá (0-1). A gól után edzőjét is elveszítette a Kozármisleny, Jelena Richárdot heves reklamálás miatt elküldte a padtól a játékvezető. Már a pályán kívülről láthatta a mislenyi tréner, hogy csapata a 7. percben büntetőt kap, Grünvald maradt le egy ütemmel. A labda mögé Kirchner állt oda, aki nem is hibázott (1-1). A gyors gólváltás után nyugodtabb periódus jött a meccsben, majd húsz perc elteltével Babinszky lőtt fordulásból, de nem találta el a sarkot. A 29. percben megszereztük a vezetést, Szalai indította a jobb oldalon Tóthot, aki pontosan centerezett, labdájára Károly érkezett középen (1-2). A félidő hajrájában még Pantelisznek is volt egy veszélyes tekerése, de ez elkerülte a kaput.

A második félidőt jobban kezdték a hazaiak, az első negyedórában kétszer is szerencsénk volt, az 52. percben egy kapufa után a kipattanót is elhibázta a Kozármisleny, majd a 60. minutumban Mészáros a vonalon fogott meg egy lecsorgó labdát. A nehéz időszakból egy góllal jöttünk ki, a 64. percben Grünvald beadását fejelte a hálóba Tóth (1-3). A hazaiak nem adták fel, de a 70. percben tulajdonképpen a kegyelemdöfést is bevittük: Károly szabadrúgása ugyan kijött Somogyiról, de a kipattanót Szalai Gábor bekotorta (1-4). A hajrában még akadtak ígéretes lehetőségeink, Lukács például több jó lövéssel, beadással is jelentkezett, de az eredmény már nem változott.

HR-RENT Kozármisleny – KTE HUFBAU 1-4 (1-2)

NBIII. közép csoport, 18. forduló

KFC: Somogyi - Horváth, Fenyvesi (Talabér 69.), Babinszky (Csernik 81.), Nagy (Berdó 69.), Kirchner (Horváth 29.), Szabó, Kocsis, Kozics (Márkvárt 81.), Füredi, Turi.

KTE: Mészáros – Puskás G., Gál, Asztalos, Grünvald – Ludasi, Szalai G. – Tóth, Károly (Hatvani 89.), Pantelisz (Lukács 73.) – Contantinescu (Szalai J. 80.).

Gól: Kirchner (8. – büntető) ill. Constantinescu (5.), Károly (29.), Tóth (64.), Szalai G. (70.)

Sárga lap: Kocsis, Füredi, Turi, Horváth ill. Mészáros, Grünvald, Szalai G., Asztalos 

Kiállítva: Jelena (5.) – szakmai igazgató

Nagy Gábor (Kozármisleny): Nagyon intenzív meccs volt, erre is készültünk. Az első félidőben voltak problémáink, jellemzően a szélén, jól forgatta a játékot a Kecskemét. Mindkét csapat támadásaiban volt lehetőség, kialakult egy adok-kapok, szerencsére a góljukra tudtunk válaszolni. A második félidőben nagyon jól jött ki a csapat, éreztük, hogy benne is van ebben a lehetőség. Talán egy kicsit korábban kezdtünk el kockáztatni, több türelem kellett volna részünkről, hogy ne jöjjön a harmadik és a negyedik gól. A játékosok hozzáállásával elégedett vagyok, ezzel a játékkal a hátralévő meccseinket meg tudjuk nyerni.

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, azt kaptuk, amire számítottunk. A lényeg, hogy megszereztük a három pontot, ezzel is közelebb vagyunk a céljainkhoz. Nagyon jó csapat a Kozármisleny, én sokat sikert kívánok nekik a továbbiakhoz! Az első félidő szerintem ikszes volt, kóstolgatták egymást a csapatok, picit talán akkor is fölényben voltunk. A második félidőben volt egy húsz perc, amikor az volt a cél, hogy ne kapjunk gólt, de minden mérkőzésen van ilyen időszak. Beszorultunk, nagyon jól játszott a hazai csapat, de ki tudtuk védekezni, majd rúgtunk még két gólt. Ez extra teljesítmény a játékosaimtól. Olyan volt a meccs, mint amilyen a hetünk, tele erővel, pozitivitással, akarattal. Kedden én már például Zalaegerszegről fordultam vissza a folytatás hírére, erre a hétre már cuccokat se hoztam magammal, de hála istennek az én csapatomnál nagyon pozitívan csengett le ez a történet. Sok a sérültünk, volt eltiltottunk is, de mindig hangsúlyoztam, hogy minden játékosunk azért van itt, hogy megmutassa, hogy itt a helye. Ezt a mai napon is mindenki bebizonyította!

A KTE HUFBAU november 22-én (vasárnap) 16:00-kor az Iváncsa KSE elleni újabb rangadóval folytatja a szezont, az a mérkőzés is zártkapus lesz a Széktói Stadionban.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók