A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Békéscsabán kezdjük a felkészülési meccsek sorát

A KTE HUFBAU kedden kezdte el a téli felkészülést, szombaton pedig már jön is az első edzőmeccs csapat számára. Ellenfelünk az NBII-es Békéscsaba lesz idegenben, zárt kapus mérkőzésen.

A Békéscsaba az NBII-ben kifejezetten jól kezdett tavaly, hiszen első 12 meccsén csupán egyszer maradt pont nélkül ellenfelünk. Sajnos a koronavírus őket is elérte, aminek eredményeként ezt követően 7 fordulón keresztül nyeretlenek maradtak, ebből 6 alkalommal vereséget szenvedtek tartalékos felállásban, vagy éppen azért, mert már nem tudtak kiállni. Decemberre rendezték soraikat, így két győzelemmel zárták az évet, idegenben a Vasast is meg tudták például verni, így a 9. helyen telelnek. A Preisinger Sándor által irányított együttesben ismerős arcok is szerepelnek, elég csak Kitl Miklós nevét említeni, de a csapat pályaedzője nem más, mint a KTE-vel 2011-ben Magyar Kupát nyerő korábbi kiváló támadó, Tököli Attila.

A két csapat nyáron is játszott már egy felkészülési meccset, akkor Kecskeméten 2-1-re nyert NBII-es ellenfelünk.

Gombos Zsolt most is a megszokott küzdőszellemet várja a csapattól:

„Minden meccsen győzni szeretnénk, egy Békéscsaba ellen is. Az is fontos, hogy senki ne sérüljön meg, de természetesen ez nem azt jelenti, hogy vissza kéne húzogatni a lábakat, ilyet soha nem mondanék, nem is fogok. Fizikálisan úgy gondolom, hogy rendben leszünk, hiszen három hét egyéni munka is megelőzte ezt a hetet. Megpróbálok két sort kialakítani, hogy egy félidőt kapjon mindenki, a lényeg most azt, hogy futballozzunk egy jót. Az első felkészülési meccsből sok mindent még nem lehet majd leszűrni, de azért azokat a dolgokat mindenképpen szeretném majd visszalátni, amiket előzetesen megbeszélünk.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók