A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Belényesi Csaba jól van, várja a folytatást

Új középhátvédünk jól futballozott az NK Drava Ptuj ellen, ám az első félidő derekán összefejelt ellenfelével és felszakadt a szemöldöke. Szerencsére nem komoly a baj, így csak rövid időt kell kihagynia. 

Mi történt pontosan?

Minden rendben van, összefejeltünk, rengeteg ilyen szituáció van egy meccsen. Ez most szerencsétlenül alakult, de nem komoly a dolog. Gyorsan ellátott a stáb, helyben rögtön meg is oldották, hogy sérülésem kezelve legyen. A gyors gyógyulás érdekében össze is kapcsozták a sebet.

Személy szerint hogy érzed magad az edzőtáborban?

Abszolút jó körülmények között dolgozhatunk, minden adott ahhoz, hogy tisztességgel felkészüljünk. Nem is lógatjuk a lábunkat, mindent megteszünk azért, hogy elvégezzük a munkát, de ez így is van rendjén.

Milyennek érezted a Ptuj elleni edzőmeccset?

Úgy éreztem, hogy végig domináltunk, megvoltak a gólokon kívül is a helyzeteink, jelentős fölényben voltunk. Azt kell még gyakorolni, illetve finomítani, hogy az ellenfélnek ne hagyjunk lehetőséget helyzetbe kerülni, arról nem is beszélve, hogy ne kapjunk elkerülhető gólokat.

Sokan érkeztetek nyáron, hogyan látod a csapatösszhang alakulását?

Kellemes meglepetés, hogy a nagy mozgás ellenére nagyon jó a kohézió. Jó a hangulat, nem látom nyomát annak, hogy mekkora átalakuláson esett át a csapat.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók