A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Belényesi Csaba: Magunkkal kell foglalkoznunk

Belényesi Csaba védő létére gólt és gólpasszt jegyzett a soroksári szezonnyitón, ami pláne azok után szép teljesítmény, hogy a felkészülés első felében pályára sem léphetett. Védőnk egyelőre csak az ajkai meccsre koncentrál.

Belényesi Csaba gólt szerzett az Ajka elleni hazai meccsen

– Nagyon jól sikerült számodra a szezonnyitó, hogyan értékelnéd a soroksári bajnokit?

– Számomra nem alakult jól a felkészülés eleje, de utána úgy érzem, hogy elég gyorsan fel tudtam venni a lépést a többiekkel. Nem mondom, hogy nem volt minimális lemaradásom, de igyekeztem a legtöbbet kihozni ebből a furcsa helyeztből. Alapvetően jól kezdtük el a meccset, irányítottuk is, magabiztos előnyt szereztünk. Utána a semmiből magunkra hoztuk a Soroksárt a kapott góllal. Sőt, gyakorlatilag rögtön kettő lett belőle. Jól is jött a szünet, amikor rendeztük a sorokat, így a második félidőben is érvényesült az akaratunk. Nekem személy jól alakult ez a meccs valóban a gólommal és a gólpasszommal, de természetesen a kapott góloknak nem örülök.

– Jön az ajkai túra, mennyire lehet építkezni az őszi sikerünkből?

– Egész jól sikerült nekünk az a meccs, igaz, hátrányból kellett fordítanunk. A második félidőben uraltuk a meccset, a mi játékunk érvényesült. Akkor visszaállt az Ajka, átadta a kezdeményezés lehetőségét, amivel éltünk. Hazai pályán alighanem más felfogással játszanak, mint idegenben, de én azt vallom, hogy magunkkal kell foglalkoznunk. Amennyiben játsszuk a saját játékunkat, akkor mindegy, hogy otthon vagy idegenben lépünk pályára.

– Mennyire tekintetek előre a jövő heti kupameccsre?

– Egyelőre nem nagyon foglalkozunk azzal, hogy az Ajka után kikkel találkozunk. Sűrű hét vár ránk majd, maximum emiatt kell tovább terveznünk, de ezt a szakmai stáb feladata kezelni, hogyan rakja majd össze a csapatot, illetve hogyan terveznek esetleg pihentetni. Magam részéről most az ajkai meccset nézem csak, ez a legfontosabb jelenleg.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók