A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Belényesi Csaba: Szeretnénk folytatni a jó hazai szériát

Védőnk korábban éppen aktuális ellenfelünk utánpótlásában pallérozódott, így van kötődése a Puskás Akadémiához, melyet kiemelkedő képességű csapatnak tart a mezőnyben. Ugyanakkor szeretnék folytatni jó hazai szereplésüket.

– Puskás Akadémia nevelés vagy részben, így számodra különösen érdekes lehet ez a találkozó. A tabella is azt mutatja, hogy igazi rangadó jön, te milyen ellenfélre számítasz?

– A kötődésem megvan természetesen a Puskás Akadémiához, hat esztendőt mégiscsak ott töltöttem fiatalon, az alapképzést főleg ott kaptam meg, emellett rengeteg élménnyel is gazdagodtam. NB I-es szinten egy nagyon erős klub lett azóta a Puskás Akadémia, évek óta stabilak, rendszeresen indulnak a nemzetközi porondon is. Kiemelkednek a mezőnyből.

– Legutóbb 1-1-es döntetlennel zártak a csapatok, most milyen találkozót vársz?

– Kiélezett mérkőzésre számítok megint. Főleg a stabilitás a fő szempont számomra, azt várom, hogy a védekezésünk végig nagyon szervezett legyen a meccs folyamán, amihez reményeim szerint párosul egy jó támadójáték is.

– Mi a nagyobb motiváció, a hazai veretlenségi sorozat folytatása, vagy a téli dobogós helyezés?

– Mindkettő jól hangzik, szó se róla. A hazai veretlenséget mindenképpen szeretnénk megtartani, ez nagyon fontos számunkra, de dönteni nem tudok a kettő között. A legjobb az lenne, ha mindkettő megvalósulna, hiszen ha már egy ilyen kitűnő őszt futottunk, jó lenne a dobogón telelni.

– Mivel lennél elégedett a hét, illetve az őszi szezon végeztével?

– Szeretnénk a lehető legtöbbet kihozni a hajrából, meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Természetesen két győzelem több mint szenzációs lenne, de ha veretlenek maradnánk már a szünetig, akkor is nagyon elégedett lennék.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók