A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Belényesi Csaba szerződést hosszabbított

Fontos megállapodást kötött meg a mai nap során klubunk, ugyanis Belényesi Csaba hosszú távra kötelezte el magát a Kecskeméti TE mellett, miután meghosszabbította szerződését.

Belényesi Csaba 2021 nyarán, még az NB II-be feljutó együttesbe érkezett Dorogról, ezek után rögtön alapembere lett a csapatnak. Bár a tavaszi szezont Diósgyőrben töltötte, ősszel ő is elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy másodjára is feljussunk az NB I-be.

2022 nyarán visszatért, majd ott folytatta, ahol Kecskeméten abbahagyta, kezdőcsapatot a legritkább esetben hirdetett nélküle Szabó István. Az NB I-es ezüstérem után a 2023/2024-es idényben egyetlen percet sem hagyott ki, minden sorozatban végig pályán volt a rendelkezésre álló játékidőben. Belényesi Csaba összesen 94 tétmérkőzésen viselte már a lila-fehér mezt, ezeken négy gólig és két gólpasszig jutott.  

30 éves védőnk 2027 nyaráig hosszabbította meg szerződését, mely további egy éves opciót is tartalmaz.

– Örülök annak, hogy a vezetőség és a szakmai stáb ilyen komoly bizalmat szavazott nekem előre is. Külön boldog vagyok amiatt, hogy végre megadatik pályafutásomban az, hogy van egy olyan klub, ahol hosszabb távon tervezhetek. Hálás vagyok, emellett óriási megtiszteltetésnek érzem ezt. Nem szeretném kihagyni a szurkolókat sem, hiszen folyamatosan érzem a támogatásukat, ami külön motivál. Annyit megígérhetek, hogy mindent meg fogok a pályán tenni ezután is a csapatért, hogy közösen minél szebb élményekkel gazdagodjunk – mondta Belényesi Csaba. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók