A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Belényesi Csabát kivásárolta a Diósgyőr

Nem várt változás történt a KTE HUFBAU keretében, a Diósgyőri VTK élve egy szerződésben szereplő opcióval, kifizette Belényesi Csaba kivásárlási árát, így a játékos a miskolci klub színeiben folytatja pályafutását.

A játékost klubunk nem szerette volna elengedni, azonban mivel a szerződés ezen feltétel teljesülése esetén lehetőséget adott számára a távozásra, nem tehettünk mást. Belényesi Csaba elfogadta a DVTK ajánlatát azután, hogy a kivásárlási ár kifizetését hivatalosan is jelezte kérője.

– Régóta érezzük, hogy egyre jobban tartanak tőlünk, pont ezért az átigazolási időszakban rengeteg próbálkozás volt értékeink elcsábítására, de mi ezeket rendre elutasítottuk. A Diósgyőr is sok irányból „támadott” már, hogy megbontson minket, és végül élt az egyetlen lehetőséggel, amivel alapembert tudott elcsábítani tőlünk télen, kifizette Belényesi Csaba szerződésben rögzített kivásárlási árát. Ez nem volt kevés, de ez nem is volt szempont jelen esetben, hiszen nem akartuk elengedni. A játékosnak olyan szerződést és olyan anyagi feltételeket kínáltak, amivel nem tudunk és nem is akarunk versenyezni. Magunk részéről a lehető legkorrektebb feltételeket kínáltuk a játékosnak egy új szerződésre, de erre is többszörösen ráígért a Diósgyőr, így nem tudtuk meggyőzni a maradásról. Az időzítés egészen biztosan nem véletlen, hiszen hétfőn rangadót vív a két klub. Maximálisan megvan a véleményem erről, de mi továbbra sem másokkal, hanem saját magunkkal foglalkozunk, ezért is állunk a tabella harmadik helyén. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a pályán méltó választ adjunk, ehhez ezúton is szeretnénk kérni szurkolóink támogatását és buzdítását hétfőn, most kell igazán összefognia mindannyiunknak – mondta Tóth Ákos, a KTE HUFBAU sportigazgatója.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók