A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Bemutatjuk ellenfeleinket: FC Krumovgrad

Szombaton két felkészülési mérkőzést is vív csapatunk, előbb a Sturm Graz, majd a bolgár Krumovgrad ellen. Az osztrákokat már bemutattuk, most délutáni ellenfelünkön a sor, akikkel magyar idő szerint 15 órakor találkozunk.

A Krumovgradot 1925-ben alapították, eleinte jobbára alacsonyabb osztályokban szerepelt a klub. Rövid időre meg is szűntek, de 2005-ben új alapokról indultak el. Néhány névváltás után komoly tervekkel indult el a harmadosztályból a gárda 2021-ben, s végül tavaly nyáron jutott fel története során először a legmagasabb osztályba. A sárga-kék színeket viselő csapat nem is szerepel rosszul újoncként, hiszen stabil középcsapatként a 10. helyen áll.

A keretük értéke valamivel 5 millió euró alatt van, a 31 éves Alexander Kolev személyében 2-szeres bolgár válogatott támadóval is rendelkeznek. A legértékesebb futballista a középpályán szereplő Serkan Yusein a maga 600 ezer eurós értékével. Bőven akadnak légiósaik is, öt brazil mellett horvát, kolumbiai és ukrán játékost is foglalkoztatnak.

A mérkőzés helyi idő szerint 17, magyar idő szerint 15 órakor kezdődik Belekben.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu (fotó: Krumovgrad facebook)

Média partnerek
Támogatók