A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Bemutatjuk ellenfelünket: Zlaté Moravce

Pénteken 09:00-kor utolsó előtti felkészülési mérkőzését is megvívja Szabó István együttese, a szlovák FC Vion Zlaté Moravce (Aranyosmarót) lesz az ellenfelünk.

A szlovák élvonalban szereplő gárda – melynek legnagyobb sikere egy 2007-es kupagyőzelem – nagyon nehéz őszön van túl, csupán négy pontot sikerült begyűjteniük ugyanis, amivel a tabella utolsó helyén állnak. Szezon közben a magyar bajnokságból is ismert tréner, a korábban a Haladást irányító Michal Hipp ülhetett le a kispadra novemberben, hogy új lendületet adjon. A hajrában ez már neki sem sikerült, mert három vereséggel és egy döntetlennel fejezte be az évet a csapat. Kellenének tavasszal tehát a sikerek, hogy a zsinórban 14 éve élvonalbeli gárda továbbra is az maradjon.

Keretüket valamivel több, mint 4 millió euróra becsüli a Transfermarkt, a grúz szélső, Iuri Tabatadze egymaga 450 ezret ér a becslések szerint. Találkoztunk már ellenfelünkkel korábban is felkészülési mérkőzésen, szinte napra pontosan egy éve Kecskeméten vertük meg őket 1-0-ra.

 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók