A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Bodor Zoltán a 15. debütálónk idén

A Puskás Akadémia elleni 3-0-os siker alkalmával már a 15. játékosunk debütált ebben a bajnokságban az NB I.-ben. Bodor Zoltán saját nevelésű játékosként már az NB III.-as keretnek is tagja volt, most egy hosszú sérülés után jutott el a nagy pillanatig.

Bodor Zoltán 2013-ban került a KTE LA kötelékébe, ezt követően folyamatosan mászta meg a lépcsőfokokat a felnőtt csapatig. Már a feljutó NB III-as keretnek is tagja volt, akkor viszont tavasszal a Szegedi VSE-nél gyűjthetett aztán további tapasztalatot felnőtt szinten. A feljutás után visszatért, a nyári felkészülés kifejezetten jól sikerült számára a formálódó NB II-es kerettel, de egy súlyos térdsérülés miatt végül a teljes szezont ki kellett hagynia, csak az utolsó körben tudott pályára lépni. Idén az NB III-as együttesben folyamatosan játszott, és most a nagy pillanat is eljött a 2003-as születésű középpályásunknak.

– Felemelő érzés volt természetesen bemutatkozni, leírhatatlan pillanat volt, amikor jelezték, hogy beállok. Egy ideje már mondogatták, hogy meg fogom kapni a lehetőséget, legyek türelmes, dolgozzak tovább. Szerencsére ez is eljött. Öt percet kaptam, próbáltam abból a maximumot kihozni és bizonyítani. Már az NB III-ban is itt lehettem, akkor nem hittem volna, hogy két év alatt eljutok az NB I-ig. A féléves szegedi kitérő jó tapasztalatszerzés volt számomra, jó formában tudtam elkezdeni az NB II-re a felkészülést, meg tudtam mutatni véleményem szerint, hogy itt a helyem. Sajnos a térdsérülésem a legrosszabbkor jött. Nagyon sok munkával járt a felépülés, külön megköszönném az egészségügyi stábból Nemes Lászlónak is a sok segítséget. Szerencsére ezt már magam mögött tudtam hagyni. Maradt a szezonból még hét meccs, szeretném lehetőség szerint gyarapítani még a perceimet, a távolabbi célom pedig az, hogy meghatározó fiataljává váljak a csapatnak – mondta Bodor Zoltán.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók