A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Constantinescu Marius örül, hogy újra pályán lehet

A KTE HUFBAU Füzesgyarmatról szerződtetett támadója peches sérülést szenvedett nyáron, ami után meg is kellett műteni a könyökét. A hosszabb időt igénylő felépülés után a tihanyi kupameccsen már kezdő volt, amit rögtön góllal hálált meg, legutóbb a Dabas elleni rangadón is megadta neki a lehetőséget Gombos Zsolt. 

Kezdjük a legfontosabbal, mi a helyzet a kezeddel? 

A könyököm hála istennek rendben van, szépen alakul egy nehéz időszak után. Gyógytornára járok még vele, de szerencsére egyáltalán nincs fájdalmam. Jól érzem magam, annak ellenére is, hogy március óta nem játszottam bajnokit. Egyre jobb állapotban vagyok, lépésről lépésre haladok, hamarosan fizikálisan is toppon leszek. 

A tihanyi kupameccsen voltál először kezdő, amit rögtön góllal háláltál meg. Milyen volt visszatérni? 

Nagyon boldog lettem, amikor megtudtam, hogy kezdő leszek. Hónapokig nem játszhattam gyakorlatilag semmilyen meccset, már pályán lenni is élmény volt, a gól ehhez már csak a bónusz volt. Szerintem nem is kell ecsetelni ilyen előzmények után, mennyi plusz motivációt adott ez a folytatáshoz. A lényeg, hogy újra élvezni szeretném a játékot. 

A veretlen Dabas legyőzése komoly skalp, ezen a meccsen is kezdő lehettél. Miként élted meg a meccset? 

Őszintén szólva ezúttal nem azt a játékot nyújtottuk, amit szerettünk volna, talán egy kis frissesség hiányzott most ehhez. Ettől függetlenül ez egy rangadó volt, melyen mindent megtettünk a győzelemért, örülök, hogy elértük a célunkat. Sokat ér ez a siker, ez érezhető volt a meccs utáni ünneplés hangulatán is, hiszen erős ellenfelet győztünk le. 

Nagy a harc a kezdőbe kerülésért a támadószekcióban, te hogyan veszed fel a kesztyűt? 

Valóban, sok jó játékos alkotja a keretet, senkinek sincs garantált helye. Én mindig magamra koncentrálok, a saját dolgommal foglalkozom, a végén a vezetőedző majd eldönti, kiknek ad lehetőséget. 

Vasárnap a Dabas-Gyón vendégei leszünk, milyen mérkőzésre számítasz? 

Van egy megszokott ritmusunk, most is ennek mentén készülünk, elsősorban saját magunkkal foglalkozunk, hogy vasárnapra rendben legyünk. A célunk sem változott, most is a három pont megszerzése lebeg a szemünk előtt, ezért mindent meg is fogunk tenni.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók