A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Constantinescu: Nagyon boldog vagyok!

A keleti második Füzesgyarmattól érkezik új szélső támadónk, Constantinescu Dan-Marius, aki nagyon izgatottan várja már az új kihívást. Marius gyakorlatilag alig maradt le a feljutásról az előző szezonban, ezt az élményt Kecskeméten szeretné már átélni.

Mikor került képbe számodra a KTE?

Először Czéh Laci hívott fel, hogy szeretnének leigazolni. Nem tagadom, nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú klubhoz igazolhattam, azonnal tudtam, hogy jönni akarok! Most már az a legfontosabb, hogy el is érjük a célunkat!

Neked milyen céljaid vannak?

Azért jöttem, hogy segítsek a csapatnak, a cél egyértelmű: fel akarunk jutni!

Nagyon régóta futballozol Magyarországon, a Honvéd akadémiánál kezdtél. Hogyan alakult a karriered?

6 évesen kezdtem el otthon, az UTA Aradnál futballozni. 16 évesen aztán volt egy torna, amire jöttünk a Honvédhoz, ezen felfigyeltek rám. Két hét után aztán kerestek, hogy szeretnék, ha nálunk folytatnám. Megbeszéltem a családdal, hogy mindenképpen menni szeretnék, tetszett a lehetőség, így kerültem aztán Magyarországra. Játszottam az akadémián, a második csapatban, NBI-ben is, de sajnos a nevelési költségemmel problémák adódtak. Akkor én úgy döntöttem, hogy nem maradok a Honvéd tartalékoknál, inkább elmegyek egy másik NBIII-as csapatba, ahol célok vannak. Kazincbarcikán rögtön sikerült is feljutnunk, rendezték a nevelési költségem körüli helyzetet is. Utána egy sérülést követően Putnokra kerültem kölcsönbe, tavaly nyáron aztán már Füzesgyarmatra igazoltam.

A Füzesgyarmattal szinte végig vezettétek a bajnokságot, a lezárás előtti fordulóban tudott csak megelőzni titeket a DEAC. Nagy csalódás volt lemaradni így a feljutásról?

Nagyon jó csapatunk volt, mely ősszel nagyon jól is működött. Januártól valami nem ment ugyanúgy, jött két rossz meccs a bajnokság elején, és már le is csúsztunk az első helyről. A foci az ilyen. Ez van sajnos. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók